Man tycker att man tar pyttelite av varje grej som ser god ut, men helt plötsligt står man där med en tallrik som man knappt orkar bära.
Och sedan hämtar man en tallrik till, med de goda grejer som man missade första gången.
Och sedan finns det glass. Och frukt. Och kakor.
Och sedan ägnar man resten av dagen åt att flämta. Men på söndag vill jag nog äta något igen. Kanske.
Tills dess tänker jag sitta framför brasan och rapa.
5 kommentarer:
Haha. Hög igenkänningsfaktor på den.
Åh brasa!
Saknar min öppna spis nu. Njut lite åt mig är du rar.
Buffé är ett sattyg på så många sätt....
Markattan
Karl - och man lär sig aldrig! Never ever!
Markattan - garanterat. Jag ska njuta som om jag fick betalt för det. Älskar min öppna spis.
Jag fixar inte heller buffeer. Men det har tagit ett tag för mig att förstå det. Äter för mycket, för att det är gott, för att jag ska få valuta för pengarna, för att det står där, för att hjärnan går igång. Och känslan efteråt - uäh, stinn är bara förnamnet.
Självklart är valuta för pengarna ett livsviktigt argument! Man måste ju passa på. Även om man kommer att må dåligt i ett dygn efteråt.
Skicka en kommentar