måndag 18 februari 2019

Det får ju finnas gränser för snålandet

Tulpaner måste väl ändå räknas till livets nödtorft?
Hur ska man annars överleva februari?

För övrigt har jag varit förkyld och legat i soffan och tittat på Melodifestivalen. Det borde jag ha låtit bli. Mello alltså, soffan är det inget större fel på.
Jag borde tittat på tulpanerna istället.

11 kommentarer:

Markattan sa...

Det är lag på tulpaner i februari. Det borde vara lag på omello året runt.
Krya på dig!

Markattan

Botant sa...

Vet inte vem som betalar Mello tror jag bidrar på något vis. TOTALT bortkastade pengar Och bortkastad tid. Borde vara det för alla som på minsta vis håller på med det. Alltså räkna minuter x människor. Vart är vi på väg

nillas liv på pinnen sa...

Mellon i lördags var ju skitbra! Man kan inte döma ut låtar efter bara en lyssning, de behöver en, två och ibland tio lyssningar innan de landar som små karameller i våra innandömen. Tänk på det.

September sa...

Tulpaner JA. Mello NEJ. Soffa JA. Förkylning NEJ.

Tigerlilja sa...

Om det inte vore så att tulpaner har en tendens att dö rätt snabbt i min närhet, så skulle jag skaffa, det är vackert. Och melodifestivalen förekommer inte inom mina väggar.

Markattan sa...

Kallt vatten ofta, klipp stjälkarna ofta. Ställ dem gärna kallt nattetid så ska du se att de står sig längre.

Markattan

Botant sa...

Man kan ställa dom i kylskåpet på natten om man inte har nåt annat, ja och också när man inte är hemma. Låter lite elakt men dom lever ju längre

DDT sa...

markattan - vilka fina lagar vi har i det här lände, ändå. En rättsstat att lita på. Känns gott i hjärtat.

Botant - Vart är vi på väg...? Jag drar på 10 poäng och gissar Baku i Azerbadjan. Eller är jag i fel program nu?

september - vi är så himla överens att det nästan är kusligt

tigerlilja - vissa saker är förgängliga, men ändå njutbara. Tulpaner är en sådan sak. Jag är barnsligt förtjust i dem. Och kolla här ovan får vi ju goda råd om hur vi kan få dem att klara sig längre. Dock är mitt kylskåp fullt av gelé, chutney, currypasta och konstiga såser i underliga burkar så där blir det svårt att få in tulpanerna. Kanske måste prioritera om? Så viktigt är det väl inte med smaksättning ändå?

DDT sa...

Nilla - lyssna på de där låtarna jättemånga gånger? Förlåt, men så mycket liv har jag faktiskt inte kvar.

Tigerlilja sa...

Jag brukar ha tillräckligt svårt att få in den där julskinkan, som jag envisas med att sockersalta själv varenda år. Det verkar vara lika svårt med tulpaner, dom är rentav lite bräckligare, tänker jag. Och tyvärr, jag har redan hunnit testa det där med kallt vatten och att kapa dom och så, dom ligger ändå som på ett sämre holländskt stilleben på bordet innan jag vet ordet av. Men det finns förstås en skönhet i förgängelsen också.

Botant sa...

Det är lite mysigt att åka tåg när man samtidigt ligger på soffa o har det bra. Inga förseningar o trasiga toaletter. Ger nån slags frihetskänsla