onsdag 30 augusti 2023

Oväntad trend? Knappast!

Enligt Aftonbladet är detta en oväntad trend som nu gör comeback. Ha! Inte för läsarna av den här bloggen. 

Strumpor i skor. Vilken grej va?

Det är ju bara några dagar sedan vi diskuterade randiga strumpor i kommentarsfältet nedan. Min åsikt var att vi aldrig skulle göra om det. Och vad händer? Ett par dagar senare är det en trend! Nu ska man ha synliga strumpor. Även i högklackat.

Jag börjar känna mig som ett trendorakel. Fast omvänt.


11 kommentarer:

Botant sa...

Kanske barn och tonåringar kan vara söta i randigt? Jag har alltid likadana grå strumpor sen tja 20 år tillbaka, de blev över när övriga familj valde sin färg i strumpsorteringshysterin som rådde då. 4 pers med ungefär samma storlek! Hu! Men jag insåg jag trivdes i grå! Möjligen inte till klänning men det har jag sällan. Köper samma och sneglar aldrig på strumputbudet då jag känner det så avslappnande att slippa leta efter hela par. Fast jag får bekänna att jag har ett litet gäng mörkgrå. Trender vet jag rätt lite om möjligen gillar jag säckiga skjortor från HM.Om det fortfarande är en trend? Det skall vara riktigt bekvämt och säckigt för att jag skall nappa på en trend.

Anonym sa...

Alltså, så jäkla snyggt! De skorna går inte av för hackor. Med spännen och allt. Saknar de blå ränderna på strumporna, men annars - WOW 🤩
Verkligen synd att jag inte skulle få in mina fötter i spetsen där framme på skorna. Men man kanske kan ha dem bak och fram? Jag har ganska smala hälar. /Nilla

Karins ordöverflöd sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karins ordöverflöd sa...

Minns det här: Raggsockor kommer att bli trendiga i
höst och vinter. :-)

DDT sa...

Botant - Det är ju ett väldigt smart drag att bara ha strumpor av en sort. Då har man ju aldrig mer än en enda udda strumpa. Ingen sortering - inga bekymmer. Jag är helt för detta. Borde verkligen införa detta.

Nilla - Mina paddfötter går inte heller att trycka ned i spetsiga skor. Ibland är det lite tråkigt. Just det här exemplaret känns dock lite för mycket. Fast väldigt bra m man har en dålig hårdag. Ingen skulle ju titta på ens frisyr.

Karin - Raggsockor är väl ändå alltid trendiga? Ok, kanske inte så värst som strandplagg på sommaren, men resten av året. Det är ju det skönaste som finns. Fast så klart. Trendiga kläder är ju verkligen inte sköna alla gånger.

Karin sa...

Jag hann nätt och jämnt upptäcka att det var en big no, no att ha sockor i sandalerna innan det blev trendigt. Så det är väl bara att köra på och hoppas att man överhuvudtaget upptäcker när man vart tionde år eller så hamnar rätt i modeflödets mittfåra.

Anonym sa...

Jamen då så, tur att man är inne.... i garderoben och letar efter sånt som gör en het.... 😁

Markattan

Botant sa...

Gott nytt år

Ulla Sohlin sa...

Gott Nytt År!

MIa sa...

Hallå, hur har du det? saknar dig i bloggen

Caroline sa...

Ja, jag undrar också. Var är du? Hoppas allt är bra. Du fattas oss!