Slutet måste fan vara nära
Smält margarin, kanske?
Det ÄR mest vätska... en bra bit över hälften, faktiskt. Så korrekt notering borde ju vara sisåsär 30-35 eller nåt...
Ja kanelbullar innehåller mycket vätska. Det går i alla fall åt mycket mjölk i degen.
Fast kanelbullar - om de är nybakade - är ju så luftiga och fluffiga så det är nog mest vätska ändå!!
VA f--n, du är ju värre än mig! Eller nä, det går ju inte...
nilla - lite kanske. Fast smör. Jag undviker margarin. Men tanken att jag består av väldigt mycket smält smör känns inte helt fräsch.Nell - men tack. Det där låter ju mycket bättre. Nu känns det ju nästan som om jag borde gå upp lite grand.singelmamman - absolut! Massa, massa mjölk. Det är nästan bara mjölk när man tänker efter.catten - eller väldigt tung luft? Det skulle det kanske kunna vara. Jag har hört uttrycket tungt vatten, kanske finns det tung luft också?nipe - jag håller det inte för omöjligt.
Skicka en kommentar
6 kommentarer:
Smält margarin, kanske?
Det ÄR mest vätska... en bra bit över hälften, faktiskt. Så korrekt notering borde ju vara sisåsär 30-35 eller nåt...
Ja kanelbullar innehåller mycket vätska. Det går i alla fall åt mycket mjölk i degen.
Fast kanelbullar - om de är nybakade - är ju så luftiga och fluffiga så det är nog mest vätska ändå!!
VA f--n, du är ju värre än mig! Eller nä, det går ju inte...
nilla - lite kanske. Fast smör. Jag undviker margarin. Men tanken att jag består av väldigt mycket smält smör känns inte helt fräsch.
Nell - men tack. Det där låter ju mycket bättre. Nu känns det ju nästan som om jag borde gå upp lite grand.
singelmamman - absolut! Massa, massa mjölk. Det är nästan bara mjölk när man tänker efter.
catten - eller väldigt tung luft? Det skulle det kanske kunna vara. Jag har hört uttrycket tungt vatten, kanske finns det tung luft också?
nipe - jag håller det inte för omöjligt.
Skicka en kommentar