Som västkustsallad, serranoskinka, rostbiff, potatissallad, brieostar, frukt, ryggbiff och så vidare. (Alltså, jag tyckte kanske lite mer än lite synd om mig själv. Ok?)
Jättedum idé!
Efter tre veckors förkylning tar smaklökarna tjänstledigt och ägnar sig åt annat. (Oklart vad. Kurser i mindfullness, kanske?) Så nu sitter jag här med massor av delikatesser som alla smakar wellpapp. Surt!
5 kommentarer:
Smaklökar på mindfullnesskurs borde få uppfostran, ättika kanske...
Markattan
Det är en klassiker! Man återvänder till livet och är helt plötsligt sugen på något man älskar och så smakar det som damm luktar.
Men så himla onödigt! Du får skaka liv i smaklökarna med någon het thairätt, så de piggar på sig!
markattan - ättika? Jag tänker snarare att detta är ett utmärkt tillfälle att äta en hel massa nyttiga saker som jag inte gillar. Rawfood kanske?
smultronblomman - hahaha! Som damm luktar!! Perfekt beskrivning ju. Precis så smakar allt jag äter just nu.
ingrid - jag lagade något med chili igår. Det var tydligen starkt… fick jag höra. Men thaimat är ju en bra mätare. När jag börjar känna skillnad på thai och havregrynsgröt så vet jag att jag är på bättringsvägen.
Ingen bacon?
Skicka en kommentar