torsdag 27 december 2018

Mitt vinterland

Ok, snön har regnat bort. Det som finns kvar är pölar och glashala isfläckar. Mycket fulare än så här tror jag inte att det kan bli om jag inte börjar samla på skrotbilar. 

Men det är okej. Jag känner mig färdig med snö nu. Dags att börja spana efter snödroppar! Och krokusar. 

Jag kommer att få vänta, va?


9 kommentarer:

Småländskan sa...

Ja! Inget är som väntans tider vet du väl? Jag gillar snön om den ligger där helt orörd. Men hur ofta ses den göra det? Numera ingår jag i "jag-går-som-jag-ba*sat-ner-mig-klubben". Är impad av världens bästa vaktis som jag har här, som ser till att klubbmedlemmarna inte drattar dit. Drattar, som min syrra gjorde för några veckor sedan, redan då det bara fanns en enda isfläck på hennes parkering. Gips blev det, sen skena som heter nåt ortopediskt, sen kryckor, sen en helsickes massa jobb för hennes man, som kanske, kanske fattar hur mycket som bara varit naturligt där hemma inte alltid är riktigt så. Inget ont som inte har nåt gott med sig. Min syrra är (var) otroligt aktiv, jobbar nästan lika mycket som pensionär som tidigare. Gympa, gympaledare för seniorerna, nästan heltid på Kupan (Röda Korset), en jäkla massa för de äldre på olika boenden. Ja allt, samtidigt som hon/de har ett stort umgänge med allt vad det innebär.
Så, julen och helgerna blev/blir inte som vanligt. Och syrrans/svågerns utlandsresa blev heller inte som vanligt. Men det går flera flyg...

Småländskan sa...

Sen är jag lite nyfiken, efter vad du skrev om vad dina kunder önskat av dig/er, just innan jul. Har du reklambyrå, jobbar du som AD och copywriter? Själv gjorde jag det för länge sen, men som anställd på tidning där "allt" ingick. Haft mycket med reklambyråer att göra, då min dåvarande man startade en sån för många år sen och jag själv var väldigt involverad. Du behöver inte svara, mest jag som är nyfiken.

Markattan sa...

Ska du börja samla skrotbilar kan du få min än så länge rätt snygga bil som tyvärr lider av tröttsam rost i underredet.
Inte?

Markattan

Karins ordöverflöd sa...

Kan det duga att titta på blommande maskrosor och tusenskönor så har jag en hel del du kan titta på.
Välkommen.

DDT sa...

Men va? Jag skrev ju svar till er. Vart tog de vägen?
Jag kör en kortvariant. Jag går som en pingvin. Copy på reklambyrå. Tack, men nej tack till bil. Maskrosor? Var då?

Botant sa...

Håller min skruttiga bil en besiktning till? Blir det mer eller mindre rost med milda vintrar utan salt?

DDT sa...

Jag tror att det blir mindre rost när vi slipper saltet. Men jag bara tantgissar här. Håller tummarna för att din bil fixar besiktningen. Det är alltid lika läskigt att åka dit.

Karins ordöverflöd sa...

Blommande maskrosor i Ulricehamn

DDT sa...

På allvar? Imponerande.