tisdag 18 januari 2022

Kolla vad jag fick i julklapp!

 

Vad överraskad jag skulle blivit om jag inte själv gått och köpt den. Klart bästa julklappen i år. 

Nu gissar jag att alla inte hade blivit lika glada för en motorsåg som jag. Det finns ju folk som önskar sig smycken, handväskor, spa-behandlingar och hallmattor. Stackarna. De vet inte vad de går miste om.

Såga är från och med nu min nya hobby. Inte ett träd står säkert. Tur att jag har massor!

6 kommentarer:

Markattan sa...

Åh vilken fin julklapp. Se till att ha skyddsbyxor på dig när du sågar.

Markattan

Sparkling sa...

YES! Jag fick en motorsåg när jag fyllde 50, helt klart en värdig present (som jag också fick dra i en del trådar för att den så att säga skulle landa i mitt knä).

DDT sa...

markattan - skyddsbyxor, stålhättestövlar och hjälm med visir Jag har allt!

sparkling - men visst är det! En värdig present alltså. Jag är så nöjd. Hade en sedan tidigare men den är alldeles för stor och tung för mig och jag har aldrig lyckats starta den. Det var min mans jobb. Den här är batteridriven, lätt och tyst. Lovely. Inget för skogsavverkning förstås, men det hade jag ändå inte tänkt syssla med.

Karins ordöverflöd sa...

Jag vill också ha en sådan. Kanske får en när
jag fyller 70 år.

DDT sa...

Karin - det tycker jag absolut att du ska önska dig. Vad kan vara mer lämpligt i 70-årspresent än en motorsåg. Inget, om du frågar mig!

Botant sa...

Lite avis. Får nöja mej med häckklipparen för jag örkar inte o framförallt behövs den inte till denna tomt. Men jag har lyckats att med handsåg gnaga ner ett onödigt träd som störde grannen. Eftersom jag blev skickad till skogs med far när det var skolstrejk på 60-talet så lärde jag mej såga en kil så det föll där jag ville. Annars hade grannen gnällt mer. Små träd blir farligt tunga när dom ramlar