Och i så fall, varför då?
Ugnsbakad lök är ju sjukt äckligt!
Men bortsett från löken, som för det första luktade avfall och för det andra smakade sammalunda, var maten helt okey.
Den ingefärs-, socker- och japansk soyamarinerade laxen smakade bra. Nudlarna blev okey om än något klibbiga och sesamfröna var knastriga.
Fast knäppte gjorde de ju aldrig.
Något av en besvikelse faktiskt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
Bakad lök? Finns det ens en maträtt som heter så? Rostad lök eller rå lök är gott, men bakad lök låter ... inte så gott.
Det var det inte! Jag har sett folk göra det på tv och då har det sett gott ut. Nu var det med i ett recept jag hittade så jag bestämde mig för att pröva.
Skulle jag ju inte ha gjort...
Vidrigt! Verkligen. Oätligt faktiskt.
Bakat bacon?
Någon?
Markattan, igen
*Harkel* Bakad lök är gott. Riktigt gott. Men knäppande frön, det får du om du verkligen låter de rostas, länge, på gränsen till för länge i en väldigt torr stekpanna.
Vänligen
Din egen Messerschmitt
Markattan - Gott förstås! Det säger ju sig själv.
Singelmamman - Menar du allvar? Jag tyckte att det var ohyggligt äckligt. Smakade beskt och unket och tja... avfall. Kan jag ha gjort fel?
Svårt att säga, du får nog beskriva utförligt hur du gjorde.
Skicka en kommentar