söndag 22 juli 2018

Det var inget "glädjebesked" då heller

Det var tydligen nyhetstorka redan då. Men nu börjar det ju bli löjligt. 

Den här semestern har jag inte orkat göra mycket mer än att sitta på verandan och flämta de flesta dagar. Nu är det en vecka semester kvar och det ska fortsätta vara lika varmt. Hur är det meningen att man ska orka bli en ny och bättre människa då? Jag kommer att komma tillbaka till jobbet lika slö, utmattad och otränad som innan. 

Det var ju synd!

10 kommentarer:

Markattan sa...

Vilken tur för oss att du inte orkar bli en ny människa. Det hade ju kunnat bli trist.

Just nu, och hela dagen igår, är det mulet och en sval vind blåser sakta. Jag ska därför passa på att gå en sväng. Oklart än hur lång och i vilket tempo.

Markattan

DDT sa...

Igår var det faktiskt liiite svalare, men idag var värmen tillbaka. Det är trist att gnälla på vädret, men jag orkar snart inte med mer värme. Min kropp gillar inte så här höga temperaturer.

Markattan sa...

Den här värmen är olidlig och jag är tacksam för varenda sekund av svalka.
Jag brukar ta på mig ett linne som jag blött ner och vridit ur, det hjälper en stund.
Vi är helt enkelt inte gjorda för höga temperaturer.

Önskar dig en svalare sista, för den här gången, semestervecka!

Markattan

nillas liv på pinnen sa...

Men nu har jag så sakteliga börjat vänja mig och tycka att det är ganska skönt. Så snart blir det nog tolv grader och regn.

Christine sa...

Och hadenäran! Försent.

DDT sa...

Nilla - jag ser fram emot det. Jag är helt färdig med värmen. Fast tolv grader kanske är lite taskigt mot folk som har semester. Äh, förresten jag skiter väl i folk. Bring on the regn.

Christine - tack. Jag önskade mig regn och ett par nya shorts. Jag fick inget utav det.

Tigerlilja sa...

Var nästan helt borta från datorn en vecka och missade alltså din födelsedag! Grattis nu i stället - det är ändå så varmt att jag knappt vet vilken dag det är längre!

DDT sa...

Tackar och bockar. Jag är helt utmattad och förvirrad av den här värmen jag med. Jag ska tydligen börja jobba igen nästa vecka... Får se om jag kommer ihåg det.

Botant sa...

Om man har rätt apparater o dom fungerar så kan det vara svalare på kontor. Sen går man ut o hem o då slår värmen emot en

DDT sa...

Tyvärr finns inte rätt apparater på vårt kontor. Här är tokvarmt! Som tur är finns det inte så mycket att göra heller, så det blir nog väldigt korta dagar.