onsdag 8 januari 2020

Mjukstart

Jag har börjat jobba igen.
Igår öppnade jag fyra kuvert och ritade en kyckling.
Idag har jag bytt färg på kycklingen och letat reda på en leverantörsfaktura.
Imorgon blir det halvdag.

Tja, jag lär ju inte att bli en sådan som ligger på min dödsbädd och ångrar att jag jobbat för mycket, i alla fall.

8 kommentarer:

Markattan sa...

Det låter bra tycker jag. Jag funderar fortfarande på vad jag ska bli "när jag blir stor"
Behöver du någon som fixar kaffe, mackor och som är en jävel på det mesta 🤣

Markattan

Sparkling sa...

Jag har också börjat jobba idag. Har startat mailen. Sen ville den uppdatera sig, och den fick som den ville. Fick meddelande för rätt längesen att uppdateringen var klar, men jag har fortfarande inte gjort annat än att slösurfa mig i form. 3 veckors ackumulerade mail känns...jobbigt. Jag vill också rita en kyckling. Och byta färg på den.

Ulla sa...

Skön stil

DDT sa...

Markattan - behöver? Ja. Har råd med? Nej, tyvärr. Jag har inte heller någon aning om vad jag ska bli när jag blir stor och nu börjar jag förlora hoppet om att jag någonsin ska bli något. Men man kan säkert vara en fin människa även om man inte är något. Visst? Vi är väl himla bra ändå? Eller hur. Jag är ganska säker på det.

Sparkling - Att rita kycklingar är en alldeles för liten del av mitt jobb känner jag. Tror att jag skulle vara mer positivt inställd till hela den här grejen med jobb om det innehöll fler kycklingar. Gärna levande. Men istället tvingas jag ägna dagarna åt helt andra saker. Som att försöka vara social och trevlig mot kunder (inte min starkaste gren) skriva rubriker (vilket jag inte heller är någon medaljkandidat i) och försöka fatta vad diverse företag egentligen sysslar med (något som alldeles för ofta beskrivs i form av engelska förkortningar av teknik).

Ulla - Visst känner du att du vill anställa mig på direkten?

Karins ordöverflöd sa...

Du överanstränger dig väl inte?

DDT sa...

Karin - det var nära där ett tag, tror jag. Men idag är jag ledig och ligger i sängen, så jag tror att det ordnar upp sig.

Ulla sa...

Anställa dig på direkten? Ja, om jag bara kom ur morgonrocken, jag också :-)

DDT sa...

😂