lördag 12 januari 2019

Är det vår snart?

Det här med januari var väl inte så himla kul, va? Jag känner mig rätt färdig med den här månaden redan. 


Städa, rensa och röja är för övrigt skittråkigt. Vilken överraskning, va?

6 kommentarer:

Tigerlilja sa...

Kan bara instämma. Mer grönt åt folket! Gärna lite sol också! Och i morgon ska jag pyssla ner det begränsade juldekorationsjoxet i lådorna. Ja ja.

Markattan sa...

Januari kan gå och dra något gammalt över sig vad mig anbelangar. Februari och mars lär väl lämna övrigt att önska kan en tro.

Har tröstat mig med tulpaner och fröinköp samt glatt mig åt det färdigrensade hemmet. Inte kul när det ska göras men sååå skönt när det är gjort.

Markattan

DDT sa...

tigerlilja - nu känns det som en halv evighet sedan jag såg solen. Vilket det antagligen inte kan vara, om inte 6 dagar = halv evighet. Men jag vill också ha vår nu!! Och grönska.

markattan - tulpaner? Ja men det är ju klart att man ska köpa tulpaner. Och frön. Herregud vad jag ska köpa frön. Det är ju ungefär det roligaste som finns ju. För i år måste jag väl ändå lyckas med mina odlingar? Visst?

Markattan sa...

Självklart lyckas du! Du fick ju fram en melon förra säsongen.

Markattan

Botant sa...

Njaä dra ut på det lite. Förra sommaren är i färskt minne, tryckande. Skönt att sitta inne - läsa o vara försoffad o slippa vattna. Somna med filt o inte med huvudvärkstablett

DDT sa...

Botant - där sa du något faktiskt. Läsa och vara försoffad är ju faktiskt några av mina favoritsysslor. Kanske ska jag inte ha så bråttom med att längta efter våren?