måndag 19 november 2018

Jag och Sisyfos

Varje gång jag inbillar mig att jag nästan är färdig hittar jag en ny sida som jag inte har slipat. 

Om jag hade köpt en bänk på Rusta hade den hunnit gå sönder snabbare än den här blir färdig. 

Jag är så trött på det här projektet nu. Men gissa gärna vem som har anmält sig till ytterligare en termin. 

7 kommentarer:

Markattan sa...

Kan det vara Sisyfos 😉

Markattan

DDT sa...

Det hade det kunnat vara. Men det är jag. För jag är helt uppenbart lite dum i huvudet.

Tigerlilja sa...

Men det ser väldigt snyggt ut, och jag antar att det luktar gott av allt det trävirket - jag kan mycket väl förstå att du tar en termin till!

DDT sa...

tigerlilja - jag har för mycket sågspån i näsan för att kunna känna några dofter. Men du har rätt. Det är mysigt att lalla omkring där med verktyg, hörselkåpor och snälla människor som alla talar uppmuntrande till varandra. Oj, vad fint det blir, är en av de vanligaste meningarna. Så gulligt!

Småländskan sa...

Njae, lite orättvist att skylla på Sisyfos tycker jag. Om jag vore du skulle jag i stället jämföra mig med nån "ja-herregud-alltså-vad-bra-jag-är-snart-är-jobbet-klart-grek". Vet inte vem som i den grekiska mytologin passar in, men vi kan väl enas om att han hette nåt liknande Mesysof? Det enda jag vet att på grekiska uttalas "jag" som "me", vad "sysof" betyder har jag ingen aning om.

Botant sa...

Hur gick tanken att gå träkurs och göra bänk när det är simplare att handla på Rusta o Ikea? Bli snickarkunnig, kvalitetstänk ? Jag är INTE elakt kritisk utan ärligt nyfiken på hur andre mänsker resonerar.Jag själv är numera för gammal o trött för att gå kvällskurs

DDT sa...

småländskan - jag känner mig som en väldigt dålig grek. Jag gillar nämligen inte fetaost. Och just detta tror jag att det är lag på att greker ska göra.

botant - Alltså i teorin älskar jag att snickra. Jag tycker att det är sjukt kul att göra saker själv istället för att köpa dem. Tyvärr har jag en ytterst rudimentär talang för praktiska ting. Men det hindrar mig inte från att försöka. Om jag inte behövde hålla på och jobba på dagarna skulle jag bygga, sy, sticka, koka sylt, gräva trädgårdsland, baka bröd nästan jämt. När jag inte läste böcker alltså. Det skulle jag nog göra mest. Och stirra rätt ut i luften förstås.