onsdag 21 november 2018

Meningslös dag

Inte var jag sjuk inte. 

Istället för att ligga hemma i soffan, äta rostat bröd och titta på Netflix har jag tvingats tillbringa min dag med att skriva om alla hjärtans dag, prata med projektledare, äta sushi till lunch, skicka mejl och skriva bildtexter. 

För att göra tillvaron till ett komplett träsk av tristess avslutade jag sedan dagen med att tillbringa hela kvällen i tvättstugan. 

Är det jullov snart?

3 kommentarer:

Botant sa...

Sushi låter otäckt faktiskt verkar det sämst av allt under dagen

Markattan sa...

Skriva om alla hjärtans dag? Det låter ångestframkallande och sin ångest ska man inte förakta. Jag ordinerar sträng vila fram till jullovet.

Markattan

DDT sa...

botant - jag tycker att sushi är rätt meningslös föda. Men eftersom andra människor gillar det och jag ibland måste försöka uppträda som en normal affärsmässig person så äter jag det någon gång om året. Med pinnar. Det är jag tyvärr ganska dålig på. Men igår lyckades jag i alla fall undvika att spilla wasabi på mina kläder. Winning!

markattan - Ordinerar du sträng vila? Åh vad jag gillar det receptet. Fast vem ska då skriva om mustascher, återvinning, camping och tankbåtar?? Äsch, det kan förstås någon annan göra. Vila it is!