tisdag 10 december 2019

Bloggdecember. 10. Min inredning

Hmm. Hur ska jag beskriva den? Vad sägs om eklektisk? Det låter ju mycket bättre än att skriva att det ser ut som en samling containerfynd slumpvis utplacerade längs väggarna. 

Jag önskar ibland att jag kunde intressera mig lite mer för inredning. För det är ju himla fint. Hos andra. Men det känns bara aningen mer meningsfullt än hudvård, som får mig att somna direkt. 

Jag fattar inte hur folk orkar bygga stilleben av prydnadssaker. Eller varför människor frivilligt placerar en massa saker på sina soffbord. Var ska man då ha fötterna?

Över huvud taget har jag väldigt svårt att förstå mig på prydnadssaker. Framför allt i bokhyllor. Där borde de inte få lov att bo. 

Jag hade även kunnat skriva "what she said" och skickat er vidare till Sparkling. Hon verkar vara ungefär lika bra på inredning som jag. 

1 kommentar:

Elisabet Sandberg sa...

Det där med slumpvis placerade containerfynd låter som inredning i min smak! Själv kör jag en mix av Pettson o Findus och Albert o Herberts inredningar hemma. Hemtrevligt om jag får säga det själv:) Inte så lättstädat kanske, men vem farao vill städa?!
Glad Lucia till dig.
Hälsningar Elisabet