måndag 30 december 2019

Bloggdecember 30. Mitt allra första blogginlägg

Det första jag skrev handlade om att jag blivit fet. Därav titeln på bloggen. Tanken var att skriva om trista saker som jag inte ville tråka ut mina vänner och bekanta med. Att tråka ut helt okända människor har jag däremot inga problem med. Uppenbarligen.

Fast egentligen är det inte mitt första blogginlägg. Jag har haft flera bloggar tidigare. Bland annat en som en stund låg rätt högt upp på någon slags lista. Strax under Blondinbella ungefär. Men det gick ju snabbt utför. För mig alltså. Isabella löwengrip dejtar en miljardär nu för tiden om jag förstått skvallertidningarna (Aftonbladet och expressen, alltså) rätt.
Olika falla ödets lotter.

3 kommentarer:

Markattan sa...

Tänk va, jag visste ju att jag varit något stort i spåret hela tiden. Men oerhört glad att du fortsatte på din bana.

Markattan

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Orimligt nyfiken över denna teaser. Som inte var någon teaser, för jag antar att du hade skrivit ut namnet på bloggen om du velat ;)

Jag gillar ändå din nuvarande blogg mer. Det kan jag med bestämdhet säga.

DDT sa...

Nåja, jag kanske överdrev lite för effektens skull. Att jag låg på listan var väldigt tillfälligt och jag försvann lika snabbt därifrån. Bloggen är borta sedan länge, som tur är. Den var lite för elak för att jag skulle kunna stå för den. Men jag har haft massor av bloggar, säkert 7-8 stycken om olika saker som för tillfället engagerat mig.
Men här trivs jag bäst, tack vare er förstås.