tisdag 4 juli 2017

Men vem är jag?

Idag gick jag upp klockan halv sex. Hittills har jag inte lyckats ligga kvar i sängen till senare än sju en enda dag. 
Orimligt ju. 
Om det inte rättar till sig snart så är det bara att virka sig en foliehatt. 
Jag misstänker strålning från ufon eller isländsk underrättelsetjänst. 
(Hur trött är det inte att misstänka ryssarna, jag försöker variera paranoian här. )

För övrigt är jag på landet och planerar att skörda årets första gurka idag. 

3 kommentarer:

Markattan sa...

Imorgon när du vaknar sådär tidigt kan du ju tänka på mig som måste upp och inget hellre gjorde än sova vidare. Om inte det hjälper kan du väl göra en foliehatt till mig med, lär behöva det när nästa semester börjar...

Markattan

reneesfotoblogg sa...

Välkommen i klubben! Vem fan har sagt att man måste sova på bestämda tider? Och hur länge? Att dricka kaffe mitt i natten går alldeles utmärkt och sedan somna men dricker man det på kvällen så skiter det sig totalt och ögonen står vidöppna till framåt fyra.
Ett för det mesta effektivt insomningsmedel har för mig blivit talböcker på telefon men förvirringen blir total när man efter någon timma vaknar av att det ligger någon och pratar i örat på en och det är inte Husbonden. Är det då en bloddrypande deckare också så.......
Nackdelen är att man måste lyssna på boken om och om igen.

DDT sa...

Markattan - men visst är det typiskt? När jag jobbar försover jag mig var och varannan dag. Men nu när jag är ledig - då vaknar jag minsann sjukt tidigt. Jag börjar virka foliehattar direkt.

Renée - för ögonblicket har jag störst problem med att hålla mig vaken. Men annars håller jag med om ljudböckerna. Mycket bättre än insomningstabletter.