lördag 1 juli 2017

Svårt att varva ner

Nu har jag varit uppe i två timmar och börjar bli seriöst uttråkad. 
Att vakna halv fem första dagen på semestern är bara fel. Dåligt beslut där, kroppen. 

Nu är jag så rastlös att jag funderar på att tvätta fönster. Vilket onekligen behövs, men ändå? Det är väl inte så här det ska kännas att ha semester?
Va?

8 kommentarer:

Anna Christina sa...

Knopp och kropp stämmer inte alltid överens med viljan. Tyvärr. Men rena fönster är väl inte att förakta. Och gôtt med semester.

DDT sa...

Du har så rätt! Min kropp lyder mig sällan. Framför allt inte när jag föreslår att vi ska springa. Det tycker kroppen är helt onödigt.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Du har inte semester än, den börjar på måndag. Det här är bara helgtristess. På måndag känns det finfint.
(mohahahhaha)

DDT sa...

Ja men så är det så klart. På måndag börjar semestern. Till dess har jag säkert kopplat av.

Småländskan sa...

Exakt! På måndag börjar din semester och då jäklar börjar sovmorgnarna också. Tror jag, som aldrig "fick till det" under mina semestrar. Uppe sent på nätterna, uppe tidigt på morgnarna. Å andra sidan hann jag med så mycket, men när eftermiddagarna kom visste jag inte vad jag skulle göra.
Jodå, jag reste en del på den tiden tillsammans med min man/sambo (och har återupptagit det på senare tid, tillsammans med mig själv), men just de där vardagsslappardagarna blev det inte så mycket av.
Önskar dig en riktigt härlig semester och många härliga sovmorgnar på ditt torp, där du kan sitta och bara glo hur potatisen och annat växer.

Smultronblomman sa...

Det tar ett par dagar att "omprogrammera" sig när man går på semester. Klarar inte ens en helg. I veckorna känner jag mig olidligt trött när klockradion går igång. På helgen far ögonlocken upp EN timme före jag normalt släpar mig upp.

reneesfotoblogg sa...

Hobby?

DDT sa...

Småländskan - jag hoppas att du har rätt. Jag känner mig helt främmande inför tanken att bli en morgonmänniska helt plötsligt. Det är ju onaturligt.

Smultronblomman - det där är ju direkt ondsint av kroppen.

Renée - att gå upp tidigt på morgonen? Nej, då låter det ju till och med roligare att virka tofflor.