söndag 9 juli 2017

Semester

Igår mådde jag så bra att jag stack till landet. 

Sprutan var en baggis. Jag åsamkar mig dagligen betydligt större smärta genom att gå in i skrivbord, sparka på stolar och tappa saker på mina fötter. 

Nu känns det som semester! Åtminstone om vi bortser från den där smaken av härsket smör som jag tycks ha i munnen mest hela tiden. 
Men den försvinner när jag äter. 
Så jag misstänker att viktminskning inte kommer att bli något omedelbart problem. 

11 kommentarer:

tigerliljan sa...

Fortsätter tänka på dig. Förstås.

reneesfotoblogg sa...

Vilken himla tur att du inte är av den veka typen men skulle du stöta på patrull så är Husbonden en jäkel på att injicera. Sådant får en lanbrukare lära sig tidigt och att trycka in en kanyl i en hårdhudad konacke det ger färdighet. T o m en sjuksköterska i bekantskapskretsen fick krypa till korset en gång och be honom om hjälp med ett stick i skinkan. Kan tillägga att det var ett mycket dråpligt tillfälle.

DDT sa...

Tigerliljan - tack, det värmer.

Renée - klart att en lantbrukare tycker att det är en lätt match. De är tuffa. Jag är inte rädd för sprutor. Men spindlar... där har du något som kan få mig att skrika Inombords. Jag gissar att ingen bonde skulle göra det.

nillas liv på pinnen sa...

Känns bra att veta att du inte kommer gå ner i vikt, sina kilon ska man vara försiktig med.

Markattan sa...

Semesterkänslan är viktig och att sprutandet gick bra är ju kalas.
Härsket smör låter ju inte så trevligt, se till att ha lite bacon att knapra på.

Markattan

DDT sa...

Nilla - jo men visst! Fast helst vill jag inte gå upp allt för mycket heller. Lite lagom vore bra.

Markattan - bacon smakar som tur är precis lika gott som vanligt. Faktiskt smakar det mesta gott just nu. Hoppas att det håller i sig.

christel sa...

Bravo!!!!!
Snyggt jobbat! Smakerna förändras tyvärr. Och vikten....ja den får man lära sig att älska :)

christel sa...

Oj, måste berätta. Rött vin började smaka metall för mig och jag älskar rödtjut.
Ödets ironi då att många gav mig lite finare Amaronevin som uppmuntran. Mannen uppskattade dock det och en del gömde jag undan :))))

DDT sa...

Christel - vilken otur med vinet. Men ändå tur att vin går att spara. För mig som har bacon och brieost som favoritföda är det svårare att lagra. Fast å andra sidan har ingen kommit med något årgångsbacon som uppmuntran. Men jag har fått ölkorv. Den var god.

Smultronblomman sa...

Så fint det ser ut med blommorna! Hoppas att du kan njuta av brie och bacon. Om saker smakar illa, som du normalt älskar så är inte dem. Ät sådant du inte gillar. Då är det lättare att stå ut med att det smakar illa. En kollegas son som genomgick cellgiftsbehandling gjorde så.

DDT sa...

Smultronblomman - bra tips. Än så länge smakar allt jag äter fantastiskt gott. Men om det förändras ska jag omedelbart börja äta sill, avokado och parmesanost. Fast kanske inte i kombination.