tisdag 9 februari 2021

Klackspark

De här gummistövlarna köpte jag för några år sedan. Tanken var att jag skulle ha dem när jag promenerar omkring i skogen och letar svamp. (Tydligen så tyckte jag att fästingarna och myggen skulle få något roligare att titta på än skogsgröna jägarstövlar.) Tyvärr visade de sig vara lite för höga för att vara bekväma att ha i skogen.

Ok, tänkte jag. Jag kan ju ha dem i stan istället. Här regnar det ju ändå månader i stöten.

Men se, det kunde jag tydligen inte. Vilket jag förstås borde veta. Jag pallar inte att ha på mig kläder som har så mycket mer personlighet än jag. Det finns en anledning att min garderob ser ut som 50 shades of grey.

Visst är det mesigt? Jag försöker ta den här typen av felköp med en klackspark, men egentligen vill jag bara sparka mig själv ganska hårt på smalbenet. Borde jag inte känna mig själv bättre vid det här laget? Jag tycker det.

5 kommentarer:

Markattan sa...

Vik inte ner dig i det här, vik ner skaften istället. På stövlarna alltså!

Markattan

Botant sa...

Ibland är det bra att behålla dåliga köp, helst på ett synlig ställe. Då får man liksom en liten spark var gång man ser dom och gör färre liknade inköp. Men dom är rätt fina ! Säger jag som även satsat hårt på grå fotstrumpor, alltså vanliga enkla sockor. Fast jag förnyade mej faktiskt i höstas och köpte 10 par i en mörkare grå nyans

DDT sa...

markattan - det har jag faktiskt inte testat. Tror att de kan vara lite för smala för att det ska gå. Men ska absolut prova.

botant - De står i hallen som en ständig påminnelse. Jaså du har vågat dig på att köpa strumpor i mörkare grått. Tufft. Det är som ett par inredningsarkitekter jag intervjuade som mestadels jobbade med svart, men ibland skojade till det med lite gladgrått.

Ulla sa...

Det är roligare med regn med såna här snygga stövlar :-)

DDT sa...

Ulla - du har förstås helt rätt. Nästa gång det regnar ska jag skärpa mig och faktiskt sätta på mig dom. Det är ju bara för mesigt att ha dem stående.