onsdag 3 februari 2021

Uppåt väggarna

Nu när man jobbar hemifrån och alla möten sker via Skype, Zoom, Teams och whatnot, så ska man tydligen inte bara behöva oroa sig för hur man själv ser ut (som en jävla mupp) utan också vad människor kan se av ens hem.

Hoppsan!


Fast å andra sidan har nästan alla mina förslag gått igenom utan diskussioner den senaste tiden.

Det kan ju hända att det inte bara beror på min allmänna briljans. Och när jag tänker efter har faktiskt inget möte dragit över tiden på sistone. Tvärtom.

Ok. Den stannar!

8 kommentarer:

Sparkling sa...

Hehe, när jag var singel hade jag en plansch med "Death list 5" från Kill Bill ovanför min säng. Lyckades tydligen inte skrämma bort min man i alla fall :D
På mitt jobb har vi nyligen gått över till Teams och där kan man välja att antingen ha den bakgrund man har, blurra den eller också ha ett foto som bakgrund, så det är mycket sandstränder och solnedgångar och sånt på mötena nu. För ett tag sen så blev jag så himla sur på vår revisor, för han satt helt ogenerat och visade bilder på sina bilar (!) som ingen människa hade efterfrågat, men skröt om att "ja, här ser ni varifrån mitt tekniska intresse har kommit, blablabla", gissningsvis för att han ville bonda med en tekniksnubbe. Så nu har jag valt en jättestor bild på "min" häst som bakgrund och tänker att någon gång ska jag också helt oombedd börja berätta ALLT om henne, inklusive "ja, när ni ser henne förstår ni var min mentala styrka kommer ifrån" eller nåt. HAHAHA.

The Queen of fucking Everything sa...

Döööör😆😆😆

DDT sa...

sparkling - Det kan väl aldrig vara fel med Tarantino? Låter väldigt coolt, tycker jag. Men jag har som väl bevisats här, lite tveksam smak.
Jag har inte riktigt blivit så mycket kompis med Teams att jag fattat hur bakgrunder fungerar. Jag skulle faktiskt hellre vilja ha något som blurrar mitt ansikte. Finns det?
Din kollega låter för övrigt helt gräslig. Vem vill se hans bilar? Vad är det för fel på folk?

The queen - Nej dö inte! Vem ska då få mig att känna att jag är lite rolig ibland. :-)
Håll i, håll ut och så vidare. Jag behöver min lilla skara läsare.

Botant sa...

I min vägg finns en mus. Dom kan klättra uppåt

DDT sa...

Botant - men syns den på Teams?
Fast de är verkligen grymma klättrare. Jag har bara möss på övervåningen. Har stort sett aldrig sett några spår på undervåningen. De tar sig in via en tillbyggnad från 60-talet. Själva grundhuset från 1700-något verkar vara bättre byggt.
Hatar dem intensivt just nu!

Botant sa...

Nämen usch uppåt väggarna.
Möss stinker men osynliga är de mestadels. Sist jag satt på möten var det vid en dator utan webcam vilket jag var tacksam för. Glömde bara stänga av mikrofonen ibland så prasslandet skar i öronen. På alla. Hemifrån hade varit ännu värre då jag oftast halvligger i säng med skärm snett bredvid. Gammel o trött...

Markattan sa...

Jag har sånt tur att min jobbdator saknar kamera och det glädjer mig varje gång det ska Teamas. Chefen ber oss sätta på kameran och jag upplyser igen om min bristfälliga utrustning 😁 och slipper alltså oroa mig för frisyr, kläder och bakgrund.

Markattan

DDT sa...

markattan - mocklis. Mitt liv skulle vara betydligt bättre om jag slapp ha kameran på. Jag har ett klassiskt radioutseende som verkligen inte har blivit bättre av att jag inte varit hos frisören på ett år.