måndag 1 februari 2021

Ny kula

 Det var värst vad länge jag har suttit och stirrat rätt ut i luften.

Hoppsan.

Och nu är det februari. Vilket ju, som alla vet, är årets allra värsta, längsta och tråkigaste månad. Och det gör det ju inte lättare att komma igång med bloggandet igen.

Men så kom Underbara Clara med en februarilista. Och med en lista blir det ju alltid lite enklare. Hon kommer förstås att använda sin på instagram med en massa snygga bilder och sånt jobbigt. Det kommer jag förstås att låta bli. Pga bildmässigt inkompetent. 

Men här jag jag i alla fall. På eller heter det med...? ny kula. Vilken kula? Undrar vad det uttrycket kommer ifrån? 

Nå, vad har hänt sedan sist då? Tja TV:n började brinna en kväll. Och det var ju spännande. Och dyrt. Jag har även bitit av en tand. Det gör inte ont, men kommer väl att kosta, gissar jag.

Jag är inte så värst skrockfull, men något säger mig att det inte kommer att gå toppen på bilbesiktningen heller.

Imorgon är ämnet "Toppen". Jag gissar att det kommer att bli en väldigt kort text.

6 kommentarer:

Markattan sa...

Men du va! Äntligen säger jag exalterad och mycket nöjd.
Högt eller lågt, långt eller kort, dyrt eller billigt spelar mindre roll sålänge du skriver.

Markattan

September sa...

Heja Clara, säger jag. Ja hon fick ju hit dig igen. Varje dag denna lååånga månad. Det gillar jag. Det jag inte gillar är tandläkare, eller mer korrekt notan man ska betala där. Hoppas du klarar dig undan någorlunda bra. Ses i morrn!

Sparkling sa...

Kula är detsamma som insats i kortspelet Kille. När man börjar på en ny omgång (=nya insatser) så säger man därför att man börjar på en ny kula. Mer spännande än så är det alltså inte.

DDT sa...

markattan - du är väl för gullig.

september - visst är det mystiskt att 28 dagar kan kännas som tre evigheter? Och tandläkaren... tja jag gissar på att det behövs en krona. Det kommer väl att svida.

sparkling - På riktigt? Vad kul. Det spelade vi varje rast när jag jobbade på kyrkogård i tidernas begynnelse. Fast där uttalades det "chille" av någon anledning. Antagligen av den sortens människor som säger cheks gissar jag.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

hej <3

DDT sa...

hej där. Kul att se dig!