tisdag 20 september 2022

Social baksmälla

De senaste fem dagarna har jag haft två viktiga luncher med tänkbara kunder, varit ute och druckit (något för många) öl med en gammal kompis och varit på en stor fest med övernattning.

Bara jättetrevliga människor. Bara lyckade event. Men. Jävlar vad jag blir trött av att umgås så mycket. Nu känns det som om jag vill sätta mig i en klostercell och glo på en vit vägg i en vecka. Är det normalt?

Blir ni också utmattade av folk? 

Ingen människa borde någonsin behöva träffa mig utan koffein i kroppen

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jag blir skittrött av att träffa en massa folk i tid och otid. Otur då att jag valt ett jobb som innebär oändliga möten överallt och hela tiden. Varvar ner med korsstygn.

Isolera dig och klä om en fåtölj veta!

Markattan

Sparkling sa...

Jag blir SVINTRÖTT av folk. Och jag behöver inte ens ha med dom att göra, det räcker med att de finns där i periferin så suger de energi ur mig. Och att interagera med andra människor dränerar mig fullständigt. Några få undantag finns, men de går att räkna på ena handens fingrar.

DDT sa...

markattan - det är det enda jag vill göra just nu. Isolera mig och klä om en fåtölj alltså. Men tyvärr krockar denna ambition hårt mot det faktum att vi just nu sitter med årets största jobb, samtidigt som vi försöker ge oss ut på möten för att ragga nya kunder. Mycket dålig kombination, faktiskt.

sparkling - men visst är det jobbigt? Jag tror att jag har två eller tre människor som jag kan hänga med utan att det gör mig utmattad. Det blir ganska uppenbart varför jag drömmer om ett jobb som fyvaktare.

Karins ordöverflöd sa...

Jag träffar 3-400 elever varje dag och jäklar i min
lilla låda vad det suger ur min energi. När jag kommer
hem sjunger det i hela skallen och tinnitusen låter
värre än Niagarafallet.

Tigerlilja sa...

Det här med pandemin har inte precis piggat upp mina sociala färdigheter, så kan jag säga.

Pernilla/I will not keep calm sa...

Svar: ja. Behöver återhämtning efter för mycket socialt liv. Också undrat om dt är normalt, men insett att sån är jag bara. Och du också då :)