måndag 27 september 2010

Osämja

Det är ganska stressigt på jobbet just nu.
Då tycker min kropp att det är ett utmärkt tillfälle att drabbas av en förkylning.
Det tycker inte jag.

Å andra sidan tyckte jag inte att överarmarna var något vidare bra ställe att lagra stora mängder fett på heller.
Och vi vet ju alla vem som vann den diskussionen...

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Singelmamman hade en bra idé om att tatuera en gädda på varje gäddhäng (två har man). Det kan du ju fundera på för att vända hänget till din fördel. Du vet sådär som unga tjejer har gjort när de kärleksfullt har börjat kalla sig själva och varandra för hora. Återerövring. Och fatta vad coolt: Här kommer jag och mina gäddhäng!

Singelmamman sa...

:-) För att inte tala om när vi ses, du och jag, ett helt gäddstim!

Filifjonkan 1 sa...

Du har ingen talan det är kroppen som bestämmer över dig!Det har jag i alla fall insett sen länge. Gäddhäng motas med trevlig vidärmad yllekofta vintertid.(tips)
"Rumphäng" med dito byxor
från det ena till det andra. krya på dig. Ta en Emser :)

Melinda sa...

Ha ha.. Don´t mess with the kropp!!

Anglinder, förstås! sa...

Välkommen i klubben! Betr förkylningen.

Gäller bara att (inte) vistas i rätt människors närhet. Bevistade en konferens i torsdags, där jag på alla föredrag utom ett lyckades sitta med "tom stolslucka" till mina medmänniskor. På det enda, gissa hur den personen snörvlade, och även om vi inte pratade med varandra, frågade hon sannolikt om ursäkt när hon skulle in till platsen bredvid och förbi mig. Det lilla räckte...;(

Den där tjockisen sa...

nilla - stora gäddor blir det...

singelmamman - det skulle vara därför då. Jag har alltid velat vara med i ett coolt gäng. Och vad kan vara coolare än kvinnor med gäddtatueringar? Not much!

Filifjonkan - vida yllebyxor? Ja varför inte? Jag verkar faktiskt ha vunnit över kroppen den här gången. Eller så sjåpade jag mig bara.

Melinda - helt rätt!

Anglinder - jag gör verkligen mitt bästa för att inte beblanda mig med folk. Men kanske borde jag sluta slicka på dörrhandtag?