måndag 14 mars 2011

Så här gjorde jag med löken

Singelmamman hävdar att bakad lök är gott.
Kanske gjorde jag fel?
Jag skalade och halverade löken.
Sedan ringlade jag över lite olivolja innan jag satte in dem i ugnen på 200 grader.
Där fick de bo i ungefär 40 minuter tills de var liiite, lite brunsvarta i topparna och smakade som en gammal soppåse luktar.
Var gick det fel?
I wonder.

4 kommentarer:

Agneta sa...

Eh. Du körde in dem i ugnen. That's what's wrong!

Småländskan sa...

Du hade inte lindat i dem i soppåsen, innan du körde in dem alltså?

Singelmamman sa...

Det kan ju vara så att du inte tycker om bakad lök, helt enkelt. Fast det största felet är att du skalade den, det gör jag efter, när löken är bakad ungefär som bakad potatis. Och har på smör istället. Och salt.

DDT sa...

stort och smått - jag tror att du har lösningen.

Småländskan - nej, inte den här gången

singelmamman - så kan det vara... Jag gillar helt enkelt inte saker som smakar avlopp, medan andra uppskattar just detta.