torsdag 12 maj 2011

Hemodlat?

Jag misstänker att man skulle kunna odla champinjoner under mitt badkar.
Eventuellt har någon redan gjort det.

Undrar hur det ser ut bakom spisen?
Kanske växer det något spännande där?
Hoppas dragon, för den är slut.

Något säger mig att jag borde städa oftare.
Eller flytta.

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Men skulle inte du få en man hem som städar?

Eller vänta, var det inspekterar..?

Jenny Palm sa...

Du, nu har jag läst ut Det tolfte kortet. Vad tycker jag? Jag tycker att vissa delar är superbra. T ex var hela storyn bra insvept i svart amerikansk historia, som jag råkar vara pinsamt dåligt insatt i. Jag gillade huvudkaraktären, Geneva. Men, jag tycker att upplösningen var under all kritik. Lite så där "oj, vad många sidor jag skrivit, nu får jag nog allt sluta". Det kändes märkligt och ogenomtänkt. Jag hade lite svårt för huvudskurken också.Men jag ger dem 3, 5 Palmer av 5 möjliga. Vad tyckte du?

Den där tjockisen sa...

Jag gillade den inte. Mycket på grund av upplösningen. Men sedan gillade jag inte deckarintrigen heller. Han krånglar till sina intriger något så alldeles fruktansvärt att jag bara inte kan tro på dem. Jag tycker att det är synd, för i början gillade jag verkligen Deaver. Han blir ännu värre i senare böcker . Tid att dö är så löjlig att man bara storknar. Tycker jag, alltså.

Jenny Palm sa...

Ja, han krånglar till det. Fan, varför gör han så? Tid att dö har jag inte läst, men jag läste The burning wire (vad nu den kan heta på svenska) och det var likadant där. Det är lite copy/paste över det hela. Trist! Nu har jag köpte Vredens tid av Stefan Tengefalk som jag tänkte börja med i kväll. Läst den?

Den där tjockisen sa...

Nix, Stefan Tengefalk har jag aldrig läst något av. Känner inte ens igen namnet. Måste googlas!