onsdag 2 november 2011

Hur luktar ni egentligen?

Har jag bara en enda läsare som doftar gott?
Eller har jag kanske bara en enda läsare...

Det skulle kanske vara rätt åt mig.
Människor som luktar malkula blir väl inte populärare än så.
Nu börjar behövet kännas än mer desprerat.
Jag MÅSTE ha en ny parfym!

8 kommentarer:

Mångmamma sa...

Ledsen, jag drabbas av akuta nysattacker av all form av parfym.
Tvättar dreadsen i såpa och kör med oparfymerat tvättmedel - så jag är helt fel person att råda dig.
Läsare är jag dock!

Singelmamman sa...

Måste jag vara läsare OCH dofta? Det känns väldigt kravfullt, det med. Som det där med att skura ur skåp. Nåväl, jag har lämnat en kommentar, självklart, i föregående inlägg också. Ledtråd där kanske.

Småländskan sa...

Jaha, ska man lukta nu också?
Själv använder jag inga parfymer, bara tvål, nån lite lukta-gott-lotion/duschkräm.
Nu skulle jag kunna berätta en lång historia om en som verkligen luktade.. illa!! Men det gör jag inte! Bara lite, så ni förstår hur illa det var....
På den tiden jobbade jag på en stor arbetsplats, där alla (innan kontorslandskapet var uppfunnet)hade varsitt rum som vätte (stavas det så?) ut mot en lång korridor. På morgnarna, när vi skulle ha morronmöte och saknade en viss person, så gick vi ut i korridoren, drog ett djupt andetag, drog in... och sa... nej han har inte kommit ännu!

Mångmamma sa...

Småländskan; En variant av att "nosa sig fram till lösningen" med andra ord! :)

Anonym sa...

Tål inte parfymer! Vad det än doftar så ska det ska dofta lite. En aning arabisk mystik eller musk tycker jag det kan få dofta, men bara lite!

DDT sa...

mångmamma - det räcker gott. Att du läser alltså. Och att du har dreads är ju ganska oemotståndligt. Såpa alltså? Men det luktar ju gott.

singelmamman - nej, det behöver du förstås inte. Men jag trodde faktiskt att jag var ganska ensam om att inte ha ett gäng favoritparfymer.

Småländskan - inte du heller alltså? Där ser man. Lukta-gott-lotion... åååh då kommer jag att tänka på Fenjal. Finns den fortfarande? Nostalgi av tredje graden.

fru hansson - precis. Det är viktigt att man inte luktar på flera meters håll. Stinkande kärringparfym är nästan lika illa som gammal svett.

Småländskan sa...

Precis mångis, precis så var det! Nu kan jag skratta åt det, men det gjorde jag inte då.
Och ja tjockisen den där Fenjal den finns, den lever och den doftar lagom gott!

Catten sa...

Jag läser sporadiskt och doftar lika sporadiskt - men NÄR jag doftar så är det antingen av vanilj (så att jag kan låtsas vara en god kaka) eller av "BeDelicious" - det gröna "äpplet". Friskt och inte tungt så man slipper göra både andra och sig själv sjuka....