Tjockisen läser

söndag 17 augusti 2014

Halvtidsrapport

Projekt uppryckning har nu nått halvvägs.
Dags för någon form av avstämning.

Träning: Har "tränat" 10 gånger. Även om somliga kanske skulle tycka att det var väl generöst att kalla 15 minuters joggande för träning. Somliga ska i så fall bara hålla käft!

Mat: Massor av frukt, betydligt mindre kött. Planen är att bara äta kött 10 gånger den här månaden. Det funkar, även om jag saknar bacon ibland. Uppenbarligen döööör man inte av att äta vegetariskt ibland. Chockerande men sant.

Sömn: Alltså nej! Det går fan inte bra. Jag tycker att det är sjukt svårt att komma i säng före 24.00. Och även när jag någon gång lyckas, så är jag varken pigg eller alert när jag vaknar. Jag är lika trött som vanligt. Det enda som hindrar mig från att slå sönder min väckarklocka är att jag inte orkar lyfta armarna.

Övrigt: Att pyssla med naglar, ögonbryn, krämer och hår är fan för jävla tråkigt. Den enda rutin jag lyckats få riktig kläm på är tandtråd och floursköljning varje dag. Det kändes som Stockholms blodbad första dagarna, men nu verkar munnen ha repat sig från chocken.

Resultat: Känner jag mig gladare, piggare, snyggare eller bättre? Nej, inte så värst. Men jag har känt mig lite duktig vid några tillfällen. Alltid något.

Plan: Ta tag i det där med sömnen, även om det känns som om jag inte har något liv när jag går och lägger mig tidigt. Utöver tandtrådandet (som min tandhygienist antagligen ändå inte kommer tycka är tillräckligt) ska jag försöka göra ytterligare någon liten grej varje dag. Att jag har målat naglarna en gång är väl inte så mycket att skryta med, va?

8 kommentarer:

PGW sa...

Tandhygienister blir ALDRIG nöjda. Det ingår liksom.

Det här med vego, har du tips på var du hittar bra recept?

Markattan sa...

Sluta med tandrad och börja med mellanrumsborstar. Mycket bättre.
En rask promenad vid 22 - tiden och sen sova.
Det tar tid att ändra på sovande.

Markattan, jävligt redig va...

Markattan sa...

Tandtråd. ...

Anonym sa...

Vad är 15 minuters joggande om inte träning!? Klart alla andra ska hålla käften!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Du är ju jätteduktig! Heja dig!

Den där tjockisen sa...

PGW - jag antar att man måste ha en väldigt speciell syn på livet för att vilja bli tandhygienist. Eller en fullständigt fantastisk otur när man väljer utbildning.
Mina kunskaper om vego-mat är ju i stort sett obefintliga. Men de godaste recepten jag hittat kommer alla från River cottege.

Markattan - en rask promenad? Ännu mer motion alltså? Suck. I övrigt kör jag kombo av tandtråd och sådana där tandstickor med gröna gummigrejer som funkar där jag har mellanrum.

Fru Hansson - Härligt att se att det finns folk som är på min sida.

I will - tack, tack. Jätteduktig... mmm det gillar jag att vara.

nillas liv på pinnen sa...

Det ligger inte för mig att hålla käft. I just say.

Den där tjockisen sa...

nilla - det är okey. Det ligger ändå inte för mig att lyssna på vad andra säger.