Tjockisen läser

måndag 4 juli 2016

Hatar Stora Enso

Så här såg det ut på den allra trevligaste delen av min springrunda (ok, hasa-runt-i-snigeltempo-runda då, om vi ska vara noga) förra året. 
Nu ser det ut så här:
Det kommer att vara fult i resten av mitt liv. Dystert!

Men jag antar att det är en bra ursäkt för att slippa springa. Alltid något. 

I den skog som finns kvar fanns det lite kantareller. 
I övrigt har jag mest ägnat min första semestervecka åt att äta gurka och fundera på vad jag ska göra med den bisarra mängd zucchini som jag verkar få i år. 
Vad gör ni?

6 kommentarer:

Smultronblomman sa...

Jag jobbar den andra veckan efter semestern. Men jag har semester igen de två kommande veckorna. Just nu sitter jag på ett hotell i en förort till Köpenhamn. Det ligger utmed en motorväg. Brevid finns en mack och ett McDonalds. Lite bakom detta ligger en stormarkand, Reima 1000. Jag brukar inte shoppa i Danmark, för det blir så dyrt, men någonting annat hade varit kul då jag ska stanna hela veckan och kom i söndags.

Så himla trist när de avverkar skog och skövlar naturen, men så blir det ibland.

Markattan sa...

Åh vad trist sånt där är.
På tal om det, vi har kapat och klyva ved idag. Dock har vi inte kalhuggit någon skog.

Markattan

I will not keep calm and you can fuck off sa...

JObbar.

September sa...

Exakt samma scenario råkade vi ut för förra året. Vår vackra svampskog var ett fult kalhygge. Det enda bra att säga om det är att älgflugorna försvann... Känns som en något drastisk åtgärd för att slippa dom, så det var nog något annat som låg till grund för avverkningen. ;)

Jag tycker man ser väldigt mycket kalhyggen nuförtiden, eller är det bara något jag fått för mig?

September sa...

Glömde svara på din fråga. Jag har semester och är i stugan, dvs jobbar som tusan och har därmed träningsvärk på en massa ställen.

DDT sa...

Smultronblomman - ditt jobb låter tufft! Att sitta på ett hotell vid en motorväg och ha ett köpcentrum som granne är inget jag avundas. Hoppas att du har bra böcker med dig.

Markattan - klart att ni inte har skövlat skog! Men ved måste man ju ha.

I Will - men du har ju nytt jobb och då är det ju i alla fall lite spännande. Kämpa på!

September - att älgflugorna försvinner är ju att plus förstås. Men det är väl det enda. Och att vara i stugan är ju ungefär som att vara på träningsläger. Fan vad man jobbar!