måndag 30 april 2018

Ytterligare ett nyårslöfte fixat!

Garderoben är numera rensad från kläder som var för fula, för små, för slitna eller bara för jävla konstiga. (Varför hade jag en svart volangkjol med silvertrådar? Har jag köpt den? Hur tänkte jag då?)

Det var värst vad mycket fula, små, slitna och jävla konstiga kläder jag hade.
Fem fulla påsar!

Nu har jag hur mycket utrymme som helst i min garderob.
Men tyvärr har jag nästan ingenting att ha på mig.
Då behöver man inte gå till jobbet, va?

Så mycket win på detta projekt.

För övrigt har jag haft semester. Det var så klart skönt, men eftersom jag inte är en sådan festlig människa som gör intressanta saker när jag är ledig, så finns det inte så mycket att skriva om saken. Jag har mest ägnat mig åt att gräva.
Men jag avslutade i alla fall starkt genom att bli bjuden på herrgårdsweekend med gourmetmat och ridning på islandshäst.

Nu har jag ont ungefär i hela kroppen. Men det var det värt.

9 kommentarer:

Markattan sa...

Inga kläder=inget jobbgående. Det är ju lag sen Jesus gick i kortbyxor. Har man dessutom ont i hela kroppen pga islandshäst blir ju hemmastannandet ännu mer självklart.

Markattan tänker garderobsrensning och islandshäst... 🤔

September sa...

Garderoben känner jag mig lite avundsjuk på, men inte, aldrig, icke islänningen. Dottern har sådana synnerligen obekväma tingestar. Söta att se på men hemska att sitta på.

DDT sa...

Markattan - vill du inte heller gå till jobbet? Då kan jag verkligen rekommendera denna kombination.

September - hamstrar du också tröjor från 90-talet? Jag hade massor! Nu har jag nästan ingenting, men eftersom jag ändå aldrig använde de där hyllvärmarna, så antar jag att det kommer att bli lättare att välja på morgonen. Nu ser jag ju faktiskt vad som finns.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Det är SÅ skönt att rensa garderober! Man känner sig nästan befriad. Bra jobbat!

September sa...

Jag har en hel del gammalt ja. Mycket sånt som jag gillade och använde för tio kilo sedan. Och som jag i säkert tio år trott att jag ska använda igen, bara... ja du fattar.
Men nu börjar jag inse att även om de skulle passa någon gång i framtiden (vilket inte är troligt) så är dom ju inte rätt. Då. Suck. Fortsätter vara avundsjuk och hoppas få tid och lust att sammanfalla.

nillas liv på pinnen sa...

Åh, rider islandshäst gör jag också då och då, det är fint! Och en typ av hobby, inte sant?

DDT sa...

i will - och helt plötsligt inser man VARFÖR det alltid känns som om man inte har något att sätta på sig.

september - fattar precis. Jag hittade massor av sådana plagg. Och sådant som jag "kan ha att måla i på landet". Men seriöst, det finns ju gränser för hur mycket man kan måla. Jag behöver inte 14 fulla uppsättningar med kläder att ha när jag målar. Jag använder ändå alltid samma saker.

nilla - Visst är det? Så mysigt! Men jag vet inte hur ofta man ska göra det för att det ska räknas som hobby. Jag tror att jaghar gjort det 3 gånger de senaste 10 åren. Det är lite för sällan va?

nillas liv på pinnen sa...

Nja, jag tycker nog att man kan räkna den till kategorin hobbys. Du kan ju alltid öka på frekvensen efter hand.

DDT sa...

nilla - ok, säger du det så. Du vet att jag lyder dig i det mesta. Ridning är alltså en av mina hobbies. Vad trevligt!