Tjockisen läser

måndag 24 september 2012

Mitt liv i listor

Saker man kan göra en måndagkväll:
Gå på after work
Gå på bio
Äta brieost

Saker man gör en måndagkväll:
Tvättar träningskläder
Funderar på att äta ett ekologiskt äpple

Jomentjena vad det här nya livet är kul.

5 kommentarer:

Mångmamma sa...

Jag har highlife här - när fyra små-vilda-glada är renskrubbade och sängsänkta.
Recenserar böcker med bitska kommentarer, klämmer en pissig folköl och funderar på om jag verkligen måste gå och duscha nu - och inte sen!?

Singelmamman sa...

Men vad är det för ett nytt liv du börjat? Jag fortsätter i gamla, trygga invanda spår och gick på krogen med namnet Soldaten Svejk. Tjeckiskt, kött och skummande öl. Tvätta inbillar jag mig, kommer jag att vilja göra en annan dag.

Måtte inte en annan dag komma på den här sidan nyår.

nillas liv på pinnen sa...

Men vad fan! Här kör du på i ullstrumporna utan att säga något! Var inte vi bästa kompisar?

Morr.

Nu ska jag läsa ikapp.

Filifjonkan 1 sa...

Hej hördudu skall du verkligen köra den där filen? Du kan ju göra en liten avstickare mot frysboxen och eventuella glasskartonger? Ja¨Kanske har du något annat gott en frusen kladdkaka sparad till festligare tillfällen som kan vara en tisdagskväll tx.

Den där tjockisen sa...

mångmamma - om det inte är någon överhängande risk att någon kommer att lukta på en kan man alltid vänta lite till med att duscha. Det är min filosofi.

singelmamman - inte nog med att jag äter nyttigt. Jag har en vit månad också. Har gjort underverk för mitt humör. Verkligen! Men kanske inte på det sätt hälsoivrarna tänkte sig...

nilla - har bara hasat in några gånger i filttofflor. Inte morra åt mig! Men jag är på gång, kanske

filifjonkan - eftersom jag är fullt medveten om min bristande karaktär innehåller min frys bara saker som broccoli, wokgrönsaker och fryst svamp. Herregud. Godsaker i frysen? Hur skulle det gå till? Menar du att det liksom skulle bli över? Har aldrig hänt...