Tjockisen läser

lördag 19 januari 2013

Jag är här nu

Tänkte bara meddela detta.
På den här stolen bör jag tillbringa de flesta av helgens vakna timmar om jag ska ha en chans att hinna ikapp mina uppdrag.
Denna chans är väl för övrigt ungefär jämförbar med Leif GW:s möjligheter att slå Usain Bolt på 100 meter.
Inte så stor kanske, men den finns. Bolt kan snubbla och bryta benet.
Snälla gode gud, låt Bolt bryta benet!

(eller alltså, inte Usain Bolt på riktigt då förstås.. det skulle inte förbättra min arbetssituation det minsta. Mitt skrivande påverkas verkligen minimalt av jamaicanska sprintrars hälsotillstånd. Ok? Men någon form av statistiskt trolleri skulle verkligen uppskattas. Stoppa tiden lite lokalt kanske?)

Inspiration är tydligen bara för mesar.
Det har jag läst på flera ställen.
Transpiration ska vara grejen.
Hoppas att det stämmer för då är jag på rätt väg.
Jag ångestsvettas redan över hela kroppen.

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag försöker enträget hävda att jag måste ha inspiration för att jobba. Och således bör vara hemma ganska mycket från jobbet för att hitta inspirationen. Min arbetsgivare håller inte med.

Jag tror att du kommer svettas fram fantastiska alster!

Ulrika sa...

Jag håller med om att inspiration bara är för mesar. Jag har nämligen försökt uppmana mig själv till kreativa stordåd men det går inte bra. Det går inte alls faktiskt.

Därför tror jag att inspiration istället är överskattat. Det är dom svaga som njuter av inspiration, det är vi som är hårda av livets skola som kämpar vidare utan...

Den där tjockisen sa...

Singelmamman - arbetgivare verkar över huvud taget vara väldigt njuggt inställda till inspiration och värdet av sovmorgnar.

Ulrika - just idag vill jag gärna tro att du har rätt. Jag trampar på och hoppas att gud hjälper den som hjälper sig själv. Och alltså stoppar tiden eller något liknande om jag bara kämpar på här vid skärmen. Hoppas, hoppas!

nillas liv på pinnen sa...

Inspiration is DA SHIT! De som säger något annat är bara avundsjuka.