Tjockisen läser

lördag 14 maj 2016

Bra shoppingtips

Ha! Shoppingen blev i stort sett en succé. En physalis var det enda oplanerade som hamnade i kundkorgen.
Oklart varför, jag är inte så där värst förtjust i physalis. Vad ska man egentligen ha dem till?

Nu skulle jag ju gärna vilja berömma mig själv för denna återhållsamhet. Men helt ärligt var det helt och hållet min kompis förtjänst. Hon hade med sig sin sexåring. Som blev hungrig och uttråkad efter tio minuter. 

En sådan borde man ha med sig jämt. 

5 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Annars kan jag följa med dig på trädgårdsmässa nästa gång. Kan nästan garantera att det inte tar mer än tio minuter innan jag också är uttråkad och hungrig. I alla fall hungrig.

DDT sa...

Jag kan bli uttråkad av all slags shopping som pågår mer än 30 minuter. Men jag kan gå omkring i timmar på bibliotek. Snål eller kulturell? Det är frågan.

Smultronblomman sa...

Jag hade ockå blivit uttråkad efter 10 minuter. Blommor och blad är liksom inte min grej. Jag blir väldigt imponerad av välskötta och vackra trädgåtdar, gärna med massor med blommor. Men min egna kompetens och mitt intresse är mindre eller lika med noll. Jag går hellre på bibliotek än påtar i rabatter.

DDT sa...

smultronblomman - Blommor är inte min grej heller. Även om jag då och då inbillar mig att jag borde… Däremot bor det en bonde djupt inne bland mina inälvor. Tanken på att odla min egen mat väcker ett nästan ohälsosamt begär inom mig. Jag vill odla allt! Tyvärr vill väldigt få ätbara saker växa i min närhet. Min mark tycks mest lämpad för att odla björk- och alsly. Vilket bara är gott att äta om man är en get.

Fru Venus sa...

Sex-åringar och manliga 46-åringar ska man inte ha med sig. Nånstans, känns det ibland.