Tjockisen läser

onsdag 1 juni 2016

Jag har inget att sätta på mig

På grund av omständigheter (läs lättja) har jag inte tvättat på evigheter. Nu är det  så pass illa att jag verkligen, verkligen hoppas att vädret slår om och blir iskallt till i morgon.

Annars lär det bli jobbigt att sitta på en uteservering och dricka öl, vilket är kvällsplanen. De enda rena kläder jag har är några stickade tröjor.

Om jag inte vill ha baddräkt, förstås. 
Det vill jag inte!
Så, kan vi ta en liten, liten paus i värmeböljan nu kanske?
Snälla. 

Annars kan jag nog se fram emot ett nytt svenskt rekord i svett. 

4 kommentarer:

Småländskan sa...

Varför inte baddräkt OCH tröja? Liksom lite likt svångrem med hängslen.

Smultronblomman sa...

Ha baddräkten som ett linne. Om det nu inte är en bikini. Vem vet att det är en baddräkt, om det inte står Speedo på den Sedan kan du ju ha en stickad tröja lite nonchalant över axlarna. Den kan faktiskt vara bra att ha om det blir lite kyligt framåt kvällen.

DDT sa...

Småländskan - Ett obehagligt plagg och ett varmt? Kan det vara en bra kombination? Tja det kanske tar ut varandra.

Smultronblomman - jag lovar att ingen kan ta miste. Min baddräkt lurar ingen. Dessutom är den inget vidare skön att ha på sig. Men nu säger min väderapp att det ska bli regn och åska, så jag känner mig lite tryggare. Om än varm.

Smultronblomman sa...

Jag körde bil i dag, på väg till ett uppdrag. Det har varit varmt på östkusten kan jag säga. Bilens klimatanläggning bestämde sig för att klappa hem och fara ihop efter ca 8 mil av 35. Jag var så svettig när jag tog en rast att det var blöta fläckar på tröjan, på rygg och under brösten. Hur överlevde vi som växte upp på 60- och 70-talet när vi var på bilsemstrar och AC inte fanns? Så fort det blev en 70- eller 50-sträcka öppnade jag fönstren. Eftersom jag nu suttit i drag så har iriten bestämt sig för ett hembesök. Det är jag inte förvånad över.