tisdag 6 mars 2018

Saker som är svåra

Nu har vi flyttat vårt företag.
Eftersom vi inte trivs med att sitta och uggla för oss själva har vi flyttat in bland en massa andra företag. Så hade vi det förut också, fast då var vi bara 6-7 företag på samma adress. Nu är det kanske 20.

Så nu ska man alltså presentera sig och försöka göra ett gott intryck.
Det går väl sådär.
Hittills har jag presenterat mig för samma person tre gånger.
Och jag kan fortfarande bara två namn.
Det ena är mitt och det andra är min kompanjons.

Jag är fan inte kompatibel med folk.

5 kommentarer:

Markattan sa...

Men då har du tränat ordentligt...
Jag får svårare och svårare att komma ihåg ansikten och namn.
Ålder eller ointresse, måste jag svara?

Markattan, grattis till nya stället

September sa...

Jag tror du har fel där, du är säkert väldigt kompatibel med folk. Skit samma vad de heter, eller hur de ser ut. Lycka till på ”nya” jobbet.

tigerlilja sa...

Men det är väl bra att du kommer ihåg din kompanjon? Det gäller att fokusera på det positiva. Ja, jag har svårt med namn, det kanske framgick?

I will not keep calm and you can fuck off sa...

HAHHAA! Kämpa! Ta ett namn i månaden. Eller kvartalet.

DDT sa...

Markattan - Frågan om jag är ansiktsblind eller bara helt ointresserad av andra människor, har dykt upp några gånger. Jag brukar hävda det första, men jag är verkligen inte helt säker.

september - tro mig, jag har en personlighet som gör sig bäst i skrift och ett ansikte som gjort för radio. Men den nya lokalen känns bra och de flesta här ser snälla ut, även om jag inte vet vilka de är.

tigerlilja - Visst. Man ska fokusera på det positiva. Det hade varit jobbigt om jag inte kom ihåg vad min kollega heter. Det hade låtit konstigt att kalla henne "hon den där blonda". Namn ÄR jättesvårt. Om detta är vi helt överens.

i will - det var en bra idé. Det borde jag klara. Ett i månaden. Då borde jag vara klar om hmm... 2,5 år eller så. Och då lär ju alla vara kvar. För på kontorshotell stannar ju alla i evigheter, det vet man ju. Inte. Gahhh!