onsdag 2 maj 2018

Halvklart

Ok, det går kanske inte så bra med stickningen (hur kan det ens kosta 800 kronor att sticka en tröja som är ful redan från början?). Eller badandet (jag hoppas fortfarande att jag ska bada 11 gånger i sommar). Eller röjandet av skräprummet (jag har flyttat på en påse).

Men jag är ganska bra på att gå på bio.
Nu har jag sett den här.
Och jag gillade den.
Så mycket att jag till och med kan rekommendera den. Om man står ut med att skådespelarna helt plötsligt vänder sig mot kameran och pratar direkt till publiken, alltså. Annars inte.

Nu ska jag bara gå på bio tre gånger till så har jag klarat det nyårslöftet.
Ett väldigt bra nyårslöfte om jag får säga det själv.
Vilket jag så klart får.
Vem ska hindra mig?

8 kommentarer:

Markattan sa...

Klart du får säga, vad skulle hända liksom?
Sparken?

Lite nyfiken på tröjan. Varför köper du mönster till ful tröja?

Markattan

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag tänkte se den förut, men det blev inte av. Går den fortfarande på bio alltså? Annars får jag kanske fulstreama den, om det ens går längre?

September sa...

Ställer mig intill Markattan så jag hör ditt svar angående mönstret.

Varför ful? När det finns ohemula mängder mönster till FINA tröjor. Själv behöver jag hitta någonstans att köpa tid att hinna sticka dom alla.

DDT sa...

Markattan & september - jag har inte köpt något mönster ännu, eftersom alla är fula! Det enda mönster jag hittat som inte fått mig att vilja kräkas skulle kosta 800 att sticka i det garnet jag gillade. Var finns det fina mönster? Jag har inte hittat ett enda.

I Will - i Göteborg gick den i alla fall förra veckan. Fulstreama? Nu pratar du med någon som inte har den blekaste lilla aning om hur sådant går till. På riktigt! Jag är tekniskt underutvecklad. Men hittar du den så tycker jag att du ska se den.

September sa...

https://www.ravelry.com/patterns/library/siri-4

September sa...

Äsch länken fungerade visst inte. Googla Koftan Siri och kika på den.

DDT sa...

September - den var i och för sig fin, men jag vill sticka en tröja. Garnpriserna är dock mycket bättre på nätet än i citybutikerna upptäckte jag nu i alla fall.

September sa...

Ja just det, tröja skrev du ju. Du hittar nog något och vips har du infriat ännu ett nyårslöfte!