fredag 12 oktober 2018

Lagom smart

Att låna två böcker på 7-dagarslån samtidigt, var kanske inte förra veckans mest intelligenta idé. Framför allt inte med tanke på att jag även skulle hinna jobba rätt mycket, gå på kurs, springa 8 kilometer uppförsbackar med min träningskompis och gå på ett event.
Men jag hann!
Denna lässtress gav mig även en anledning att städa väldigt lite.
Win-win alltså.

Båda var spännande, men King var förstås lite bättre. Inte så konstigt kanske. Han har skrivit 50 böcker medan Tudor är en debutant.

Och nu är det helg, minsann. En helg där det ska bli 21 grader. Sååå, det är väl inte så värst synd om mig just nu antar jag.

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Lite synd om dig tycker jag det är som var tvungen att bygga en hel jävla bänk.

DDT sa...

Ha, jag skulle kunna bygga saker hela dagarna om jag fick. Jag är så trött på att ha ett intellektuellt stimulerande arbete. Jag är verkligen inget vidare på att tänka.

Markattan sa...

Vi kanske ska öppna ett litet snickeri?
Börjar krokna så smått på mitt jobb.

Markattan

DDT sa...

markattan - gärna! Om du är bra på att snickra alltså? Jag är rätt kass, tyvärr.

Sparkling sa...

Jag kom på med själv igår med att sitta och försöka hetsläsa ut en biblioteksbok bara för att jag hade fått ett sms om att lånetiden snart gick ut. Sen kom jag på att man kan ju faktiskt låna om. Mvh intelligent.

DDT sa...

Sparkling - Fast det här var 7-dagarslån. De böckerna får man inte låna om i Göteborg. Inte för att jag är så korkad att jag glömt bort det och faktiskt försökt... Närå, så klart inte. Nix!