tisdag 1 oktober 2019

Ny månad - ny människa

Ni vet hur det är.
Det är höst.

Man tänker att man borde förändra sitt liv till det bättre. Bli en sådan där skön människa med snygg halsduk och effektiva ögonbryn. En sådan som ser frisk ut. Med rosor på kinderna och koll på sin kalender.

Man tänker att man ska börja idag.
Men allt som händer är att man äter en kanelbulle.

Hatar när det händer.

8 kommentarer:

Ulla sa...

Det händer oss alla :-)

Botant sa...

Jag tänker ibland att jag borde bli en lycklig människa. Sen tänker jag på äldre generationen och mediterar över hur lyckliga dom i olika stadier av livet. Hm. Tja..Sen kommer jag på att lyckligast är jag när jag gjort en rusch ja ruschat hem något. Fast en del gånger gick det inte vägen. Och i bådadera fallen ger det nån dags degig utmattning o seghet. Effektiva ögonbryn? HA! Jag råkar ha ett ögonbryn som är högre än det andra och undviker speglar. Halsdukar kliar undviker även såna prydliga. Har bohemiska bomullssjalar som tätningsmaterial i halsgropen. Året om, lite lösare virat på sommaren. Bättre än så blir det aldrig.

Tigerlilja sa...

Jag tog en promenad. Jag önskar jag hade ätit en kanelbulle. Eller två, jag är inte knusslig.

DDT sa...

ulla - visst gör det det? Jag är övertygad om att de inte bara kan vara jag.

botant - Lycklig människa? Kan man bli det? Jag tror att det är tveksamt. Lycklig kan man bara vara i små portioner. Men effektiva ögonbryn känns ändå som en någotsånär rimlig önskan. Eller? Själv har jag väldigt slumpartade ögonbryn.

tigerlilja - varför inte en kombination av promenad och bulle? Det tycker jag låter som en plan för min helg. Mmm helg!

Markattan sa...

Ett absolut måste för att ha full koll på kalendern är att inte planera ett dugg.
Effektiva ögonbryn? Är det grå, buskiga gubbryn? Då har jag det!

Markattan

Botant sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Botant sa...

För en som har olika höjd på sina ögonbryn är det en orimlig önskan.Små portioner kanelbulle ger lite lycka. För mycket skämmer allt. Rosig kind o kalenderkoll där närmar jag mej inte. Tvärtemot, skärmar mej.

DDT sa...

Markattan - vilket utmärkt förslag! Inga planer! Precis det liv jag drömmer om just nu. Grå och buskiga? Njaa, jag var väl mer inne på Brooke Shields-varianten, men man får ta vad man får. Brookes ögonbryn verkar vara upptagna.

Botant - Själv vet jag knappt var jag befinner mig.