fredag 1 augusti 2008

Koka vin

Nu tänker jag göra ett nytt försök med matlagning av den högre skolan.
Ingen blender den här gången.
Aldrig mer.
Never.

Istället ska jag koka vin och balsamvinäger.
En halvliter ska reduceras till någon matsked.
Svampar ska smörstekas.
Potatis mosas och läggas i en sandwichring.
En vad hette det sa du?
Jaha.

Eller så kan man köpa en kebabtallrik.
Och dricka vinet.
Det kan man.
Faktiskt.

3 kommentarer:

Ulf sa...

Vin ska inte kokas. Möjligen destilleras under kontrollerade former.

Anonym sa...

Vin ska antingen drickas, baljas eller inmundigas. Och avnjuts helst i trevligt sällskap, eller bara i sällskap av ... vinet?!


/Agneta (som för tillfället känner sig som en semesteralkis :-))

DDT sa...

Helt rätt. Vin ska upenbarligen inte kokas med balsamvinäger och lök. Det blev inget vidare faktiskt.

Stjärnkockar... bah!