Tjockisen läser

onsdag 14 november 2012

Svar till Singelmamman

1. Sork
Mystiskt nog verkar sorkarna ha flyttat. Från att ha haft en gräsmatta med hundratals sorkhål, har jag nu en gräsmatta med noll sorkhål. Tyvärr tror jag att de kan ha blivit utkonkurrerade av de möss som nu istället har bestämt sig för att försöka flytta in.

Jag har börjat misstänka att det där hemtrevliga ljudet av små tassar som jag trodde var fåglar på taket faktiskt är möss i väggarna. Någon är det i alla fall som har tuggat på täcket och bajsat på lakanet.

2. Bilen
Alltså, den går ju. Man ska inte mucka med saker som fungerar. Det är min teori. Och jag håller mig till den.

3. Träningen
Det verkar som om Friskis & Svettis klarar sig alldeles utmärkt utan mig. De verkar inte ha gått i konkurs ännu. Trots att jag inte varit där sedan min hurtfriska månad tog slut.

Bonusinfo
Jag håller på och samlar mig inför ett seriöst försök att köpa baddräkt. Any day now. Misstänker att det kan bli ett blogginlägg av det.

11 kommentarer:

Singelmamman sa...

Äpplena då?

Singelmamman sa...

Och förlåt. Tack för, minst sagt, intressanta svar.

reneesfotoblogg sa...

Det är charmigt med små röda torp på landet! Man får förmånen att bo ihop med små fyrfota och långsvansade kompisar.
Hur var det nu du sa?
UUUÄÄÄRRRRKKKKH!

Gröngöling sa...

Hej, jag gillar din blogg jättemycket och här kommer mina svar:
Bacon är gott! Tidigare åt jag det väldigt ofta men sen hörde jag att det kanske inte är världens nyttigaste livsmedel. Så jag äter det ibland, varför inte till ugnspannkaka med lingonsylt. Mums!
Jag hittade hit via en annan blogg.
Jag vill ha kort hår! Men alla säger att jag inte skulle passa i det så jag törs inte.
Till julklapp vill jag helst ha mycket pengar, tack!
Tänker inte prova Phil med chok, låter inte så gott helt enkelt. Jag gillar nog mer salt och fett. Fast bakelser är ju inte dumt det heller...
Mest misslyckade inköpet var nog en svindyr plääääd från Åhléns som hårade värre än en hund på sommaren.
Det får finnas hur många speglar som helst i provrummet, bara belysningen är väldigt dämpad.
Per Morberg får mig att byta kanal. Han ser så arg ut.
Jag ser, ähum, på Real Housewives of Beverly Hills. Alla ser ut som söta prinsessor. Så slipper jag göra det, kolla bara in höjden på klackarna.
Jag försökte läsa Tinker, Taylor, Soldier, Spy och fattade inget av spionjargongen. Men serien med Alec Guiness är helt underbart spännande.

Helena sa...

Bra du har någon att skylla på vad gäller täcket. ;P

Knasterfaster sa...

Hej! Nillalivet rekommenderade dig så nu hänger jag här. Återkommer.

nillas liv på pinnen sa...

Den där tjockisen: Vad får jag för det? (Se ovan.) Jag vill inte ha nåt äckligt bacon, men pengar är okej.

Anonym sa...

Men å :-))))!!! Har inte tittat hit på evigheter, sen din bloggpaus. Vad roligt att du fortsätter! Nu blev måndan tvärt lite snyggare! Kristina

Helena m. 4 sa...

De där små tassande ljuden kan ju också vara tomtarna på loftet - om man vill tänka positivt så här i årets mest deprimerande månad...
Väldigt hungriga små tomtar tydligen, så... för att behålla täcket otuggat kanske du ska ställa fram lite gröt, alternativt lägga fram en musfälla (själv är jag så blödig att jag har en human bur med en fallucka där de små rackarna låses in istället för att halshuggas - mössen alltså, inte tomtarna... fast det betyder ju att man måste vara där med jämna mellanrum och ta med buren långt hemifrån och släppa ut dem i skogen/bredvid någon lokal pizzeria där de kan fortsätta bo, annars dör de ju likförbannat av svält - återigen mössen, inte tomtarna...)
Lång parentes blev det... ja ja, men du fattar...

Isebell Novell sa...

Ha ha ha, trodde först att bloggen handlade om mig :)) jag är fet och sjunger titt och tätt... Men är det ett blogguppehåll här? just när jag hittat dig?

Den där tjockisen sa...

Vad kul med en massa nya och gamla (förlåt, välbekanta ska det förstås vara) besökare. Så synd att jag tappade bloggorken igen.