Tjockisen läser

lördag 10 maj 2014

Bättre kväll

Men jävlar vad 12 minuter är långt då!
Det enda roliga var att jag skrämde en häst.
Och svalde något som kan ha varit en fluga.

Jag försöker se det sista som ett gratis tillskott av protein.
Det går sådär.

Nu ska jag grilla ryggbiff, dricka öl och försöka undvika att titta på melodifestivalen.
Jag gissar att jag kommer att misslyckas.

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Vad misslyckades du med? Inte biffgrillandet och öldrickandet hoppas jag.

aino sa...

jag lyssnade på melodifestivalen dagen efter, medan jag packade. jag struntar i det där, men käre maken vill absolut inte missa spektaklet, så vi spelade in det. men vi missade typ sista halvtimmen, med omröstningen för programmet drog över tiden rejält och inspelningstiden var ute. hepp! men allt finns ju på internet, så det letade gubben snabbt upp, sista delen som inte blev inspelat. jisses, caramba, säger jag bara.
tolv minuter går det åt min hiit-träning, så springer jag sex 20-sekunders pass och jag är typ som en ångmaskin en timme efteråt. så jag är imponerad av din träning. bra gjort!
aino

Den där tjockisen sa...

singelmamman - Allt faktiskt. Jag såg nästan hela melodifestivalen, maten smakade papp och härsket och ölen fick mig att må illa. Man kan ju tycka att jag borde lärt mig att känna igen en migränvarning vid det här laget, men det gör jag tydligen inte.

aino - du milde? Ni kollade alltså på hela den trista röstningen efter att resultatet var klart? Eller maken då, alltså. Det var tappert!
När jag väl förvandlats till en sådan där människa som kan springa 30 minuter (om 4 veckor ska detta inträffa enligt manualen... hahahaha) ska jag nog ta och titta närmare på din träningsform.

Fru Venus sa...

Funderar fortfarande på det där med tolv minuter...är minuterna kortare i någon annan världsdel?