Tjockisen läser

måndag 27 oktober 2014

Helt bortkastad timme

Hade ni någon glädje av er extralånga helg?
Jag hade ju hoppats att jag skulle hinna med massor av saker på den där timmen som vi äntligen fick tillbaka.
Tji fick jag.
Inte hann jag såpskura golven, lacka trappan, tvätta fönstren eller ens läsa några extra kapitel i min medhavda bok. Jag sov.
Utan att bli det minsta piggare.

7 kommentarer:

Agneta sa...

Jag vaknade en timme tidigare och fick njuta lite längre av hotellfrukosten. Ska alltid se till att resa bort just den helgen. Älskar att få tillbaka den där stulna timmen! Blir trött tidigare på kvällen och vaknar tidigare på morgonen - passar mig perfekt! (Synd att jag inte fick en extra timme varje helg)

Den där tjockisen sa...

Hotellfrukost? På allvar? En timme extra med hotellfrukost! Jag är så avundsjuk att jag nästan faller omkull. Det lät helt och hållet underbart.

Småländskan sa...

Vi som inte haft nån hotellfrukost märker nog ingen skillnad. Tyvärr.
Mina frukostar är långt ifrån hotellfrukostar oavsett en timme hit eller dit.

Den där tjockisen sa...

småländskan - mina med. Om ingen ställer sig och fixar ägg och bacon och frukt och flingor och gott bröd och ostar och annat godis till mig (vilket i stort sett aldrig händer) så består min frukost av kaffe. Ibland slår jag på stort med ett glas vatten också.

Markattan sa...

Hm, jag fick friterad camembert till frukost, med hjortronsylt till och gott kaffe och trevligt sällskap under en alldeles lagom lång extratimme.

Markattan

Den där tjockisen sa...

markattan - what? Men vad fan? Vad är det här för lyxfasoner. Nu måste jag nog gå och äta lite kakor för att trösta mig.

Markattan sa...

Visst är det orättvist?

Men det har vi visst redan slagit fast.

Markattan