Tjockisen läser

onsdag 22 oktober 2014

Hemlängtan

Idag har jag bara ingen lust att jobba.
Mycket ovanligt.
Normalt brukar jag ju skynda till jobbet med pigga hoppsa-steg, trallande på en glad melodi. Fylld av energi och lust att ta mig an varje utmaning. Redo för allt. Munter som en lärka. (Okej, jag är inte helt säker på när det där hände sist, men jag känner ändå att det borde vara sant.)

Jag tror att jag skulle behöva lite uppmuntran.
Löneförhöjning kanske?
Eller någon form av knark?
Kanske bäst att kolla med redovisningsfirman vilka skatteregler som gäller, innan jag fattar något beslut. Fast då måste jag ju lyfta telefonen.
Åååååhhh!

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Du menar att knark kanske är avdragsgillt?

Markattan sa...

Pigga hoppsa-steg?
Är du nio år OCH egen företagare?

Markattan,skakad i sina grundvalar!

Smultronblomman sa...

Det är väl önskedrömmen när Mix Megapol käckt fjantar sig i radion när klockradion går i gång. Så fort klockradion börjat spela hoppar en av katterna upp och sätter sig 20 cm från mitt ansikte. Sedan ska det kelas och gosas. På dagtid får man inte komma nära denna prima donna.

Muntra hoppsa-steg? Har aldrig hänt. Men jag har bestämt och chickt trippat ut till väntande taxi-bilar i förhoppning att jag ska se mer exekutiv, elegant och världsvan ut än jag egentligen är.

Den där tjockisen sa...

singelmamman - man kan ju alltid hoppas...

markattan - något av det där är kanske en lögn eller åtminstone lite överdrivet. Du får själv gissa vilket

smultronblomman - EXEKUTIV???!! hahahha åh herregud! Du anar inte hur ofta jag önskat att jag såg exekutiv, elegant och världsvan ut. Det är min målbild. Tyvärr ser jag mer ut som professor Kalkyl. Och det är på mina bästa dagar. De sämre dagarna ser jag ut som en uteliggare...

Smultronblomman sa...

Jag hoppas att jag ser exekutiv ut. Jag ser väl mer ut som Drottning Elizabeth. Kort, satt och med en handväska på armen..... :D