Tjockisen läser

torsdag 19 februari 2015

Inte okej någonstans

Meningar man helst inte vill höra när man är ute och går i affärer med en 15 år yngre kompis av skäggig hipstertyp.

"Och så har du mamma med dig som smakråd..."

Men döööööö!

Jag måste skaffa mig kompisar i min egen ålder.
Eller lägga in mig på helrenovering.
Vilket kostar minst?

11 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Rent biologiskt........
För övrigt har jag varit utsatt för samma nesa men det det var i fjärran land och min väninna var ganska kort i rocken. Dock var hon sju år yngre.

Linn sa...

Alltså det som kostar minst måste väl ändå vara att skjuta butiksbiträdet? Jag menar det är ju clearly hen det är fel på.

Ingrid sa...

Jag vill inte vara den som förstör stämningen här, men jag misstänker det är lite olagligt att skjuta butiksbiträden ;)

Sen beror det ju på hipstertypen, det kanske såg ut som en äldre hipstertyp? I såfall är det bara att tacka och ta emot, finfin
komplimang!

Den där tjockisen sa...

ingrid - ja visserligen, rent biologiskt. Men hur vanligt är det egentligen att få barn i 15-årsåldern? Utomlands kan man åtminstone skylla på kulturella skillnader. Men på Cervera...

Linn - Det är förstås den enda rationella lösningen. Dock har jag av någon oförklarlig anledning fyllt min handväska med helt onödiga saker som böcker, pappersnäsdukar, telefoner, halstabletter, vantar och annat trams. Inte ett enda automatvapen.

ingrid - Olagligt? På allvar. Ska den typen av förolämpningar bara lämnas ostraffade alltså?
Och i övrigt förstår jag inte. Om han ser äldre ut blir det ju bara ännu värre. Om han såg ut att vara 15 år, så hade det väl varit ok. Men han ser ut som 35... Det är alltså den skäggige hipstertypen som är min kompis.

Ingrid sa...

Du fick såklart barn tidigt, en ung mor helt enkelt, som har en sån bra relation till sin son, så han väljer att ha med dig som smakråd!Ingenting annat!

Markattan sa...

Jag är ju rätt billig...
Jaja jag fattar vad jag nyss skrev...

Byt ut din hipsterkompis mot mig så kan vi äntligen matcha lite :-)

Markattan

Smultronblomman sa...

Jag har en kund och vän som är gay. Det är mycker roligare att gå ut och shoppa kläder med honom än med min make. Dock kan butiksbiträden bli lite stressade av när vi kommer in i butiker, för de vet inte riktigt hur vi "hänger ihop". Brukar shoppa i den staden kunden/vännen bor, för där finns många trevliga affärer.

Den där tjockisen sa...

Ingrid - det är rart att du försöker... Men nej. Det hjälper inte. Det svider fortfarande.

markattan - Kan man få ha båda? Jag inbillar mig att jag är lite cool när jag har unga kompisar. Fast det är jag nog helt jävla ensam om. Cool är ungefär raka motsatsen till hela mitt väsen.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Ouch! Vad svarade du/ni?

Anonym sa...

Var med om det omvända för en massa år sedan, var och handlade med två av mina söner 2 resp 14-15 år(lång och smal med punkfrissa), jag var närmare 40. Butiksbiträdet tog äldste sonen för pappan i familjen...jag ville dö även om det kanske var en komplimang till mig. Behöver jag säga att det tog ett par år innan sonen ville shoppa tillsammans med mig igen?

Den där tjockisen sa...

i will - Jag började gapskratta. Vilket är min vanligaste reaktion när jag blir förolämpad. Jag gjorde samma sak när jag en gång för hundra år sedan kom in på en fest och fick se min kille kyssa en annan tjej.

anonym - Jag har mycket stor förståelse för att sonen inte ville shoppa med dig på lång tid. Hur dålig koll kan folk i affärer ha egentligen. Och varför ens säga något? Om det är rätt så är det oviktigt, är det fel så blir det så enormt genant. Som att gratulera någon som bara är lite uppblåst till den kommande bebisen...