onsdag 16 september 2015

Jobb som ger ännu mer jobb

När man har nypongelé så måste man ju nästan ha en stek att äta den till. Eller hur?
Så idag måste jag alltså laga stek, skala potatis, pressa gurka och göra kantarellsås.


Fan, jag som ville ha en kebabrulle.

10 kommentarer:

Smultronblomman sa...

Inte dåligt gjort en onsdag! Sånt hade jag sparat till helgen. Men så är jag latare än många....

Markattan sa...

Jag har alltid trott att gelé har rätt lång hållbarhet.
Fan, har jag ätit gammal gelé?

Markattan

Anonym sa...

Ja du, ibland ställer man till det för sej.... /EvaH

Smultronblomman sa...

Bara ett problem för mig.... Det är visst torsdag idag....

DDT sa...

smultronblomman - jag var rädd för att nyponen skulle mögla… Då hade jag ju plockat dem helt i onödan. Och i ärlighetens namn tog det nästan ingen tid alls att koka gelé.

markattan - ööööh… det har du förstås alldeles rätt i. Men man är ju himla nyfiken på om nypongele passar till stek. Och att vänta på saker har aldrig varit min starka sida. Allt nu! är min paroll i livet.

eva - the story of my life, helt enkelt.

smultronblomman - vad är det för fel på torsdagar? Förutom att de inte är fredagar då förstås? Har jag missat något?

Smultronblomman sa...

Jag tänkte mer på att tillaga stek....

Smultronblomman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Smultronblomman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Andra året i Hjo sa...

Idag är det fredag. Så jag undrar: blev det gott? För så låter det åtminstone.

DDT sa...

smultronblomman - aha… så klart. Stek passar kanske egentligen bättre på helgen. Men då är jag på landet och där fungerar ugnen inte så bra till stekar. Jag grillar i stort sett allt där.

HjoBo - själva gelén blev faktiskt riktigt god. Tyvärr var kombinationen stek och nypongele inte lika framgångsrik. Nu funderar jag på att testa nypongrottor istället. Det kanske kan bli fantastiskt.