söndag 24 juni 2018

Dagens outfit 

När jag stod och tvättade trädgårdsmöbler upptäckte jag plötsligt att jag matchat mina gummihandskar både med mina plasttofflor och med mirakelduken. Och med baljan. 

Vad fan? 

Om jag nu ska hålla på och plocka ihop saker som passar ihop och börja lägga upp outfit of the day kan jag väl hitta lite dyrare märken? Jag kommer aldrig att tjäna några pengar på att länka till Citygross, Dollarstore och Karlssons. 

Min vanliga otur. 

5 kommentarer:

Markattan sa...

Och rosa dessutom, vem kunde ana?
Och vem är fotografen egentligen?

Markattan, nyfiken i en strut

DDT sa...

Jag vet. Rosa? Hur hände det? Jag gissar att priset kan ha haft något med saken att göra.
Och bilden? Tja vid lite granskning kan man upptäcka att vänsterhanden är misstänkt frånvarande.

Anonym sa...

Snygg outfit! Men, med risk att jag avslöjar hur jäkla gammal jag är, har jag aldrig förstått det här med outfit-ordet. Varför säger vi inte klädsel, hur vi är klädda? För ca två år sedan fick jag lära mig att outfit är ett modeord, ett svengelskaord och jag bara blir lite så där...
Ursäkta, men jag handskades med ord i mitt tidigare liv och jag tror att du gör så i ditt nuvarande liv. Visserligen förstår jag att man måste hänga med vad alla nyord betyder, men jag blir lite skrämd av att vi tappar vårt eget språk.

Småländskan sa...

Den anonyma är jag, Småländskan. Inte meningen att vara anonym, men trycker man (jag) för snabbt så blir det så.

DDT sa...

Småländskan - jag både håller med dig och tycker olika. Jag tycker att nya ord är kul, samtidigt svär jag varje vecka över företag som inte har svenska ord för att beskriva sina titlar och processer, vilket ger mig ett litet helvete när jag ska skriva texter om dem.
I texter som jag skriver för mitt höga nöjes skull öser jag däremot gärna på med svordomar, engelska, enordsmeningar, ... och utropstecken.
Och kombinationen klädsel + foppatofflor blir ju bara tråkig. Visst?