fredag 1 mars 2019

Plötsligt händer det

Västsveriges fulaste löparskor har gått i pension.
Jag har köpt nya!

Planen var att köpa ett par snygga skor den här gången. Men tyvärr visade det sig att mina fötter inte är kompatibla med snygga skor. Låter jag bitter? I så fall beror det på att jag är det.

Men jag tycker ändå att grått + orange är ett fall framåt i jämförelse med lila + neongrönt. Eller?
Blev jag snabbare i mina nya skor? Nej så klart inte.
Fick jag lite nageltrång?
Klart att jag fick.

16 kommentarer:

Småländskan sa...

Snygga löparskor? Varför då? Blir de inte skitiga, våta, leriga? Huvudsaken de fyller sin funktion - eller fötterna fyller dem. Ja, jag vet inte, jag har bara vanliga "fula" gå-ganska-snabbt-skor och de gör varken till eller från vad gäller snabbhet eller bättre kondition. Men ändå, liksom, typ...

Botant sa...

Jag har en ussel fot som inte springer men går gör ja ju.På en rea på löparskor där tittade jag av nyfikenhet, sköna skor är min hobby.Ja där fanns ett par knallrosa Barbierosa som satt som gjutna (o stöttade där det behövdes) till halve priset av tusenlappar. Gick inte att motstå. Dom var bra. Jag blundar ändå vid speglar numera

Botant sa...

Förresten tycker jag de skorna ser trevliga ut. Och 500 ggr bättre än Barbierosa

Nilla sa...

Asics är favoriter här. Sitter bra på fötterna, vilket nästan inga andra skor gör nuförtiden.
För övrigt är jag SJUKT imponerad av ditt löpande. Plus avundsjuk.

September sa...

Är det grått är det snyggt!

Tigerlilja sa...

Håller snörena? Jag bara undrar för de senaste jag köpte för att kunna gå relativt bekvämt, relativt långt, har egenheten att högerskons snöre knyter upp sig - oavsett hur jag gör - och det är kraftigt irriterande.

Sparkling sa...

Jag fick köpa NEONROSA, för det var de enda gympaskor som passade mina Kalle Anka-fötter. Har gett upp det där med att hitta snygga skor, numera får man vara glad om de inte TAR LIVET av en. Skorna alltså.

DDT sa...

småländskan - mina fötter fyller ALLA skor, det kan man liksom vara säker på. De flyter ut och fyller allt. Men utmaningen är att hitta skor som inte gör för jävla ont.

Botant - med problemfötter får man liksom nöja sig med skor som inte ger migränsmärta i tårna. Och du har helt rätt angående speglarna. Vem kollar i sådana nu för tiden?

nilla - det där med löpandet är en definitionsfråga. Är det löpning när somliga pigga pensionärer går lika snabbt som jag springer? Jag ser ingen som helst anledning till avundsjuka.

september - Vad bra, för så ser hela min garderob ut. Och mitt hår. Och eventuellt min ansiktsfärg så här på vårkanten.

tigerlilja - Men vad är det med sådana skosnören? Jag har haft likadana skor där ena snöret bara vägrar att stanna knutet. Ett mysterium. Hittills verkar snörena hålla, men jag har bara använt dem en gång.

Sparkling - Med tanke på att jag tillbringade åratal med att inbilla mig att jag hade storlek 37 så har jag redan haft tillräckligt många nära-döden-upplevelser i samband med mina skor. Nu vägrar jag onda skor. Vilket uppenbarligen betyder att jag får leva med tveksam design. Jag fattar ändå inte varför skofabrikanterna gör såhär. Skor för oss med breda, kantiga, konstiga fötter borde väl kunna göras i diskreta färger? Men nej, tydligen tror de att vi vill dra blickarna till våra fötter lite extra. Där har de fel.

September sa...

Gissa varför jag numera gillar grått... *visslar*

DDT sa...

september - jag har ingen aning. Tiddelipom hela dagen.

Markattan sa...

Oavsett om det gäller löpning, löparskor eller färg så är jag inte rätt person att fråga.
Vill du fråga något annat kanske jag kan vara behjälplig.

Markattan

Botant sa...

Sen kommentar: Vad många som inte hittar bra skor när det finns så mycket skor att köpa. O prylar prylar prylar. Vart är vi på väg ?

nillas liv på pinnen sa...

Ho ho! Det är ju mars nu!

Karins ordöverflöd sa...

Är du ute och springer än?

nillas liv på pinnen sa...

HO HO!

Markattan sa...

Nu blir jag orolig.
Var är du?

Markattan