fredag 1 juli 2022

Ojdå...

Jag har visst sex veckors semester. Som börjar nu. Så trevligt. 

Om jag har något planerat? 

Öhh, nej. Men alltså, ledig. Det räcker rätt långt för mig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Da kan du ju passa pa att blogga lite oftare ;).

Annika

DDT sa...

Haha, det skulle kunna vara något att ägna alla dessa lediga dagar åt. Men tyvärr lider jag av vedeldat internet på landet och blogger har numera gjort det omöjligt att blogga från mobilen. Så det lär nog inte hända.

Markattan sa...

Då önskar jag dig en synnerligen trevlig semester. Du kan ju alltid besöka det subkambriska peneplanet om du inte har något bättre för dig någon dag.

Markattan

September sa...

Men härligt med lång semester! Själv vet jag inte när eller ens om min semester infaller, det är problemet med att vara pensionär på heltid.

DDT sa...

Markattan - tack! Och nu var jag ju tvungen att googla. Jag har aldrig någonsin hört talas om det subkambriska peneplanet och jag vet inte om jag blev så mycket klokare. Men kinekulle ligger ju inte så långt bort.

September - pension… mmm vad härligt det låter. Då tycker jag att du själv kan bestämma när du ska ha semester. Nu till exempel. Jag kan rekommendera det.

Botant sa...

På Kinnekulle finns det underbara vilda orkidéer, men de är i sluttampen nu. Även om det har varit sent i år, skynda skynda dit. Fast du ville kanske ha det stressfritt så det blir lite fel. Ursäkta i så fall. Vid Hjelmsäters gård skall finnas naturreservat med en sorts sena lite underligt formade

Sparkling sa...

Trevlig semester!