Tjockisen läser

onsdag 25 juni 2014

Saker är inte som de borde

Visst borde semestern vara en tid då man inte oroar sig för någonting?
Då man bara slappnar av, tar det lugnt, sippar sommardrinkar och läser i skuggan.
Så önskar jag att det var.

Vad jag inte riktigt orkar med just nu är krånglande tryckerier, missuppfattningar, översättare som verkar jobba under påverkan av tunga droger, tjuriga kunder och jättesvåra offerter.

Ibland vill jag jobba på Konsum.
Ofta, faktiskt.

9 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Bunta ihop och slå ihjäl dem!

Markattan sa...

Se till att skaffa dig "kassa vana" så är jobbet ditt såvida du står ut med särskrivningar alltså.

Markattan, stundom jobbcoach

Småländskan sa...


Bunta ihop dem är inte helt fel. Men då blir det ju liksom, typ, lite mera av jobb under semestern. Kan du inte bara sparka på dem med fopparna? Så där lite löst, så de fattar? Eller...?

Den där tjockisen sa...

nilla - får jag det? Ja, har du sagt det så. Jag hör och lyder. Det vet du.

markattan - är du jobbcoach? Grymt ju! Kan inte du vara snäll och berätta för mig hur man hittar ett jobb utan utmaningar? Jag är trött på utmaningar. Och bollar att ha i luften samtidigt.

småländskan - jag håller på att tappa mina tånaglar så jag vågar inte sparka på någonting alls just nu. Annars gillar jag idén.

reneesfotoblogg sa...

Sa jag att jag hade tryckeri i ett tidigare liv?

Den där tjockisen sa...

renee - det har jag också haft i mitt tidigare liv. Ibland tycker jag att jag kommit ur askan i elden. Fast jag jobbar sällan natt nu för tiden förstås...

reneesfotoblogg sa...

Nämen! Vem vet, våra vägar har kanske korsats men troligen inte då jag stoppade pressarna redan -99. Då gick det digitala racet och då klev jag av.

Den där tjockisen sa...

Jag hade tryckeri från 97, så chansen finns. Jag hann bli ganska digital, men jag minsann gnuggat rubriker i början av 90-talet. Bara någon enstaka dock. Rödfilmer, reprokameror och blåpennor däremot... de hängde kvar länge.

Fru Venus sa...

Herregud vad Konsum lockar just nu. Om vi bara hade de affärerna på ön. Annars skulle semester inte vara helt fel. Kanske nästa år.