Tjockisen läser

torsdag 29 januari 2015

Seeeeeegt

Idag kändes livet så segt att jag bestämde mig för att stanna hemma.
Men det visade sig ge mig lite dåligt samvete, så nu har jag tillbringat hela dagen med att skura badrummet, tvätta, torka av tavelramar och plantera om vanskötta krukväxter.
Och tänka sig, det var ju precis lika segt.

Jag är fan kass på att skolka.

Rubrik snattad av I will not keep calm and you can fuck off.

4 kommentarer:

Markattan sa...

Men fått mycket gjort som annars tagit tid av helgen.
Bra plan tycker jag.

Markattan

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Torka tavelramar? Ska du sätta upp en tavelvägg?

(mohahahahhaaa)

(<3)

Smultronblomman sa...

Det måste vara en genetisk felprogrammering från Luthers dagar. Man får dåligt samvete om man inte gör någonting. Jag har lyckats kväsa den rösten ganska bra. Jag klarar av att inte göra något en hel dag. Ibland.

Den där tjockisen sa...

markattan - så kan man ju tolka det hela om man är snäll. Och det ska man förstås vara. Så då bestämmer vi det. Jag har gjort en massa bra saker som jag nu slipper göra i helgen. Toppen ju!

i will - nej, så långt har jag inte kommit ännu. Jag bara flyttade om några tavlor i mitt "skräprum" som förstås inte alls borde vara ett skräprum, men som har blivit det ändå. Typ förvaring för allt möjligt som jag inte vet var det ska bo. Men jag jobbar på tavlandet, det gör jag.

smultronblomman - normalt brukar jag också klara det. Men inte igår. Då gick det dåligt. Men jag fick ju i alla fall skurat badrummet... Alltid något.