Tjockisen läser

torsdag 22 januari 2015

Vad jag inte gör

Den här snodde jag precis från Frida, men den verkar finnas lite överallt just nu.

Jag dricker inte äggtoddy. Jag äter inte ugnsbakad lök. Jag går inte i högklackat. Jag spottar inte ut vindruvskärnor. Jag läser inte romantik. Jag ser inte på balett. Jag dansar inte pardans. Jag tuggar inte med öppen mun. Jag sover inte på mage. Jag träffar inte mina släktingar. Jag använder inte läppstift.

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Guuud, vad vi är lika du och jag.

Ugnsbakad lök skulle jag väl i och för sig kunna äta om någon ugnsbakade den åt mig, men det är det ingen som gör. Och pardans kan jag råka dansa någon gång. Och min lillasyster kör jag med. Men annars!

Markattan sa...

Vi är nog rätt lika trots allt.

Markattan

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Ha! Jag har försökt skriva ett sånt här inlägg, men jag har skitsvårt för att komma på vad jag INTE gör? Jag kanske gör allt? Jobbigt.

Den där tjockisen sa...

nilla - det stämmer nog. Jag har länge misstänkt att du är en bättre version av mig. Jag är en lite defekt 2:a sortering, varför skulle annars ugnsbakad lök smaka avlopp i min mun, när andra uppenbarligen tycker att det går att äta.

markattan - sväljer du också druvkärnor? Och du har inte heller drabbats av en växande vinstock i magen? Ha, jag visste väl att min mormor hade fel när hon envisades med att varna mig för att äta kärnor.

i will - jag vet! Jag märkte också att det var jättesvårt. Så jag småljög lite. Klart att jag har läppstift någon gång vartannat år eller så.